INTERIM opdrachten

Werkgever
Opdrachtgever via Fellowfield
Plaats
Randstad / Brabant
Regio
Heel Nederland
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Dienstverband
Freelance, Tijdelijk, Detachering
Opleidingsniveau
WO, HBO+
Ervaring
> 10 jaar, 3-5 jaar, 1-3 jaar, 5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

Hieronder tref je het actuele aanbod van onze interim opdrachten aan. Niet alle opdrachten staan vermeld op onze website. De reden hiervoor is divers: soms is dat op speciaal verzoek van de opdrachtgever, soms het gevolg van de snelheid waarmee de vraag wordt ingevuld, etc.

Financial Auditor – busy Season
Voor onze opdrachtgever, een Big 4 kantoor, zijn wij op zoek naar Financial Auditors voor ondersteuning gedurende Busy Season.

1. Regio Randstad:
– Niveau: controleleider tot manager
– FS Achtergrond: Verzekeraars, Assetmanagement, Pensioenfondsen

2. Regio Zuid Nederland (Limburg, Brabant, Zeeland, Gelderland)
– Niveau: controleleider tot manager
– Allround achtergrond: van corporate tot MKB

Startdatum: begin januari
Looptijd: t/m eind april, evt. verlenging

Dossier Reviewer – Financiële Instelling

Onze opdrachtgever is de independant reviewer voor een groot rentederivatenproject bij een financiële instelling. Voor dit project zijn we op zoek naar professionals die als reviewer dossiers kunnen reviewen van MKB klanten aangaande dit rentederivatenproject. Als interim professional heb ervaring als auditor / reviewer en kennis en ervaring met rentederivaten.

Startdatum: z.s.m.
Looptijd: minimaal 6 maanden, mogelijkheid tot verlenging

Data Analist (2x) – Financiële Instelling
Onze opdrachtgever is een financiële instelling in Zuid-Limburg. Als Data Analist houd jij je o.a. bezig met hoe de data vastligt in het atawarehouse, hoe data bewaakt wordt die richting verschillende systemen gestuurd wordt en je ontcijfert welke datakwaliteitsproblemen en -risico er zijn. Daarnaast voer je diverse ad hoc analyses uit. Je hebt ervaring als Data Analist, Financial Analist, Business Analist of Actuaris. Daarbij heeft het een grote pre als je kennis van en ervaring met BCBS 239 wetgeving hebt.

Startdatum: zsm
Looptijd: minimaal 3 maanden, evt. verlenging
Standplaats: Zuid-limburg

Investment Accounting en Reporting Officer – Financiële Instelling
Onze opdrachtgever is een pensioenuitvoerder in Zuid-Limburg. Wij zijn op zoek naar Accounting en/of Reporting specialisten met ervaring binnen assetmanagement. In de rol van Investment Accounting & Reporting Officer ben je verantwoordelijk het sluiten en genereren van de Net Asset Values (NAV) en de controle op de juistheid hiervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verwerken van de maandelijkse allocatie naar de FGR’en en de maandeinde controles voor de officiële NAV’s. Ook ben je verantwoordelijk voor tijdige, juiste en consistente informatie- en rapportageproducten en diensten aan (interne) klanten en andere (eind)gebruikers / belanghebbenden. Derhalve ben je goed bekend met toezichthoudende instanties en wet- & regelgeving (DNB, FTK, DRA, AIFMD).


Startdatum: zsm
Looptijd: minimaal 3 maanden, evt. verlenging
Standplaats: Zuid-limburg

Interesse?
Geïnteresseerd in één van de interim opdrachten? Neem dan contact op met Sander Burgmans via telefoonnummer 06-21703789 of stuur een email naar sander@fellowfield.nl. 

Solliciteer op deze vacature


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.