Consultant Corporate Finance

Werkgever
Klant via Fellowfield
Plaats
Den Bosch
Regio
Noord-Brabant
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Salarisindicatie
€ 3.000 - € 5.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO+, WO
Ervaring
3-5 jaar, 5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

Wij zijn voor een snelgroeiend bedrijf in het centrum van Den Bosch op zoek naar een Consultant Corporate Finance.

Je nieuwe uitdaging
Als Consultant Corporate Finance ben jij op meerdere fronten inzetbaar. Je houdt je onder meer bezig met management buy-outs, carve-outs en ‘buy-and-build’-strategieën. Als trusted advisor begeleid je de klant met trajecten die door ondernemers en DGA’s als zeer intensief worden ervaren. Daarin houd je rekening met de wensen en emoties van de klant en zorg je voor een zo duurzaam mogelijke transactie. In deze rol ben je zowel aan de voor- als achterkant van een transactie actief. Oog voor detail, relatiemanagement en een commerciële houding zijn structureel aanwezig in je dagelijkse werkzaamheden.

De opdrachtgever is een organisatie actief op het gebied van Corporate Finance. Het bedrijf richt zich in het bijzonder op bedrijfswaarderingen, koop- en verkoopbegeleiding en transactiefinancieringen voor middelgrote Nederlandse ondernemingen actief in de sectoren ICT, zakelijke dienstverlening en E-commerce-retail.

De filosofie is om de cliënten volledig te ontzorgen en in deze processen en waarde te creëren voor ondernemers en ondernemingen. Onze kernwaarden zijn een klantgerichte persoonlijke aanpak, deskundigheid, 100% onafhankelijkheid en aantoonbaar resultaat.

Om de sterk groeiende portefeuille goed te kunnen blijven bedienen, zijn wij op zoek naar een gepassioneerde en zelfstandig werkende Consultant Corporate Finance (medior niveau).

Je bent verantwoordelijk voor: 
– Adviseren en begeleiden bij koop- en verkooptrajecten
– Advisering bij waarderings- en financieringsvraagstukken
– Acquisitie nieuwe klanten
– Opstellen van en bijdragen aan presentaties voor prospects/klanten
– Uitvoeren van gedetailleerde waarderings- en financiële analyses
– Optioneel: Regie over due diligence-trajecten voor fusies, overnames en verkooptrajecten, waaronder juridisch, financieel en/of commercieel due diligence.

Jouw profiel
– Een afgeronde WO opleiding, bij voorkeur in de richting finance/business administration/accountancy
– 3 – 5 jaar werkervaring als consultant Corporate Finance
– Ervaring met onderhandelingen
– Affiniteit met financial modelling
– Zeer vaardig in Excel, Word en PowerPoint
– Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel Nederlands als Engels
– Resultaatgericht en commercieel gevoel
– De RV titel is een pré

Je nieuwe werkgever
Als jonge, hard groeiende organisatie biedt dit bedrijf een afwisselende en verantwoordelijke job, een informele sfeer en een eigentijdse en professionele werkomgeving. Hier werkt een team van gepassioneerde en betrokken collega’s, zij hechten belang aan een gezond evenwicht tussen werk en plezier. Gezien de huidige grootte zijn er volop mogelijkheden om mee te groeien met het bedrijf. Het salaris en de overige arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de geboden functie.

Interesse?
Geïnteresseerd in de functie van Consultant Corporate Finance? Neem dan contact op met Monica Asveld via telefoonnummer 06-33761858 of stuur een email naar monica@fellowfield.nl. 

Solliciteer op deze vacature


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.