Verzekeraar - Senior Risk and Compliance Officer

Werkgever
Klant via Fellowfield
Plaats
Arnhem
Regio
Gelderland
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Salarisindicatie
€ 3.000 - € 5.000, € 5.000 - € 7.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
Onze opdrachtgever is op zoek naar een Senior Risk & Compliance Officer.

Solliciteer op deze vacature

Als Senior Risk & Compliance Officer zorg jij er mede voor dat onze opdrachtgever binnen haar risicogrenzen blijft. Het is dan ook jouw werk om compliance risico’s in kaart te brengen en advies uit te brengen over de beheersing daarvan aan bedrijfsonderdelen. Jij kijkt om je heen en stelt kritische vragen. De zorgmarkt is bovendien onderhevig aan veranderingen vanuit zowel de publieke, als de private hoek. Zijn er nieuwe ontwikkelingen in de verzekeringsbranche of in de zorg die ingericht moeten worden in onze organisatie? Hoe zorgen we dat de processen veilig en compliant blijven? Jij bent als geen ander op de hoogte van geldende wet- en regelgeving en het is jouw continue uitdaging om je klanten te ondersteunen en zo compliance in goede banen te leiden.

Functieomschrijving

Gelukkig voel jij je helemaal thuis in het spanningsveld tussen bedrijfsdoelen en beheersing. Zonder problemen zet je deze onderwerpen dan ook op de agenda bij de directie en het management. Met een flinke dosis overtuigingskracht zorg je er bovendien voor dat jouw adviezen niet slechts worden aangehoord, maar daadwerkelijk worden opgevolgd. Tegelijkertijd ondersteun je bedrijfsonderdelen bij de rapportage over belangrijke risico’s, compliance issues en bedreigingen en draag je bij aan hun periodieke ‘in control-verklaring’.

Je doet dit alles niet alleen, maar je maakt onderdeel uit van de afdeling Risk, Compliance en Actuariaat. Binnen jouw team speel jij een cruciale rol vanuit jouw vakkennis, talent en drive om resultaten te boeken. Jij maakt het team beter, het team maakt jou beter, samen houden jullie het bedrijf op koers.

Functie-eisen

Voor deze functie van Senior Risk & Compliance Officer zijn we op zoek naar iemand die stevig in zijn schoenen staat en het volgende met zich meebrengt:
– Minimaal afgeronde WO opleiding op het gebied van bedrijfskunde of (bedrijfs)economie. Bij voorkeur aangevuld met een post-doc-opleiding riskmanagement en/of Register Accountant (RA).
– Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie bij een (middel)grote financiële instelling of verzekeringsmaatschappij.
– Ervaring met zorg, zorgwet- en regelgeving.
– Ervaring met accountmanagement ten aanzien van ‘interne klanten’ en bij voorkeur accountmanagement ten aanzien van externe contractpartners.
– Ervaring met Solvency II (ORSA), Strategische risico analyses, In Control Statements en verantwoording en GRC-tools is een pré.
– Affiniteit/ervaring met financiën, ICT/procesmanagement.

Daarnaast sta jij voor je mening en ben je in staat mensen overtuigen van nut of noodzaak. Je bent gewend snel te schakelen en je neemt nieuwe informatie efficiënt en effectief op in je werkzaamheden. Mogelijke belemmeringen signaleer je in een vroeg stadium, maar voor jou leiden er altijd meerdere wegen naar Rome. Je bent een doorzetter die vooral uitgaat van kansen. Het ontbreekt je dan ook niet aan durf om initiatieven te ontwikkelen.

Wij bieden

Vanaf je eerste werkdag als Senior Risk & Compliance Officer ben je een essentieel onderdeel van een team dat gericht werkt aan het beter organiseren van het verzekeren van zorg in Nederland.  

Salaris

Onze opdrachtgever gelooft dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Als moderne, ambitieuze marktleider biedt zij veel inhoudelijke uitdaging en de ruimte om je te ontwikkelen in je vakgebied. Ook investeren zij in mogelijkheden om slimmer te werken.

Contactgegevens

Voor meer informatie, klik op:http://www.fellowfield.nl/senior-risk-and-compliance-officer-gelderland/ of neem contact op met Willem-Hans Rhee via telefoonnummer 06-22240200 of email willem-hans@fellowfield.nl

Solliciteer op deze vacature


 

Klant via Fellowfield

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.