Finance professional (RA/RC) bij Fellowfield

Werkgever
Fellowfield
Plaats
's-hertogenbosch
Regio
Heel Nederland
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening, Overig
Salarisindicatie
€ 3.000 - € 5.000, € 5.000 - € 7.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
5-10 jaar, > 10 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

Functieomschrijving

Je komt in dienst bij Fellowfield en gaat als finance professional op projectbasis aan de slag bij diverse opdrachtgevers. We stippelen samen een carrière pad voor jou uit. Wat is jouw ambitie, waar wil jij staan over een aantal jaar? Hier gaan we samen aan werken, met als doel het vinden van jouw droombaan bij één van onze opdrachtgevers, een verdere carrière binnen Fellowfield of we helpen je te starten als zelfstandig ondernemer waarbij we weer op een andere manier de samenwerking vinden.

Je vervult opdrachten als onder andere controller, risk manager, reporting specialist of (internal) auditor.

Onze opdrachtgevers zijn met name financiële instellingen, grote (beursgenoteerde) ondernemingen en (de Big4) accountantskantoren.

Naast de directe opdrachten bij onze opdrachtgevers zie je ook de uitdaging in het verder laten groeien van Fellowfield. Je bouwt samen met ons aan een duurzame relatie met onze opdrachtgevers en professionals, je ziet kansen en handelt daar naar.

Fellowfield helpt organisaties met kennis- en capaciteitsvraagstukken op het gebied van Finance & Control | Risk & Compliance | (Internal) Audit.

Fellowfield doet dit met een team van hooggekwalificeerde en ervaren (interim) finance professionals, die worden ingezet afhankelijk van de specifieke expertise waar de opdracht om vraagt. Fellowfield levert praktische oplossingen en kwaliteit tegen reële tarieven.

De oprichters van Fellowfield hebben allen een achtergrond bij de grote accountantskantoren en hebben ruimschoots ervaring opgedaan op project- en interimbasis binnen aansprekende ondernemingen. Door deze werkervaring zijn wij goed in staat om behoeftes van opdrachtgevers te vertalen in concrete oplossingen.

Functie-eisen

Fellowfield is op zoek naar een ambitieuze en ondernemende finance professional (RA/RC) die in vast dienstverband diverse uitdagende functies en opdrachten wil uitvoeren. Daarbij heb je de ambitie om met ons verder te bouwen aan Fellowfield, een snel groeiende jonge organisatie.

Je bent toe aan een volgende stap in jouw carrière en je identificeert je met het profiel van een ‘Fellow’: ‘een professional die houdt van uitdagingen en zich herkent in wat wij belangrijk vinden in een langdurige samenwerking, namelijk collegialiteit, plezier en het op flexibele, transparante en efficiënte wijze bieden van oplossingen aan onze opdrachtgevers’.

Wij kijken daarbij verder dan harde competenties en vaardigheden. Er moet wel een ‘cultuur’ match zijn tussen jou en ons. Je bent energiek en krijgt mensen in beweging. Geen grote woorden, maar vooral daden. Voorzien van een gezonde dosis humor & passie.

Wij vragen een opleiding op minimaal HBO/WO niveau aangevuld met een (bijna) afgeronde RA/RC opleiding. Tenminste 5-7 jaar relevante werkervaring opgedaan in de accountancy bij een big 4 kantoor of als controller/internal auditor bij een financiële instelling en/of grote (beursgenoteerde). Je bent uiteraard stressbestendig, commercieel en ondernemend van aard.

Wij bieden

Je komt werken bij een ambitieuze en snelgroeiende organisatie. We bieden een uitdagende mix van opdrachtgevers en opdrachten waardoor jij je kunt ontwikkelen in de richting die jij ambieert.

Je gaat werken met hele enthousiaste en jonge collega’s en wij zitten met ons kantoor op een toplocatie in het centrum van Den Bosch (tegenover het Centraal Station).

Voor meer informatie over Fellowfield bezoek de website: http://www.fellowfield.nl/


Je bent werkzaam in een stimulerende werkomgeving. Concurrerende arbeidsvoorwaarden en ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling horen daarbij. 

Salaris

Salaris is uiteraard afhankelijk van ervaring en competenties. Daarnaast bieden wij een aantrekkelijke individuele bonusregeling teneinde de commerciële kwaliteiten van onze eigen professionals maximaal te stimuleren.

Contactgegevens

Ben jij ambitieus en heb je de behoefte om jezelf door te ontwikkelen binnen Fellowfield. Herken jij jezelf in het gevraagde profiel en ben je geïnteresseerd in deze vacature, neem dan contact op met Tim Eerhart van Fellowfield, op tel. 06-25264616 of stuur een e-mail naar tim@fellowfield.nl

Solliciteer op deze vacature


 

Fellowfield

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.