Accountmanager - Fintech - 's-Hertogenbosch

Werkgever
Klant via Fellowfield
Plaats
's-hertogenbosch
Regio
Noord-Brabant
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
3-5 jaar, 5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

(Senior) Accountmanager
Wij zijn op zoek naar ervaren commerciële professionals met ervaring in de financiële sector en uitgebreide bedrijfseconomische kennis.

Je nieuwe werkgever
Een snelgroeiende Fintech startup met als missie om financieren zo simpel mogelijk maken. Het bedrijf helpt bedrijven aan snel en flexibel werkkapitaal op basis van hun openstaande facturen. Ook wel bekend als factoring. Dat doen we online met innovatieve technologie, ambitieuze mensen en sterke investeerders.


Het sales team waar je komt te werken bestaat momenteel uit 5 mensen en is verantwoordelijk voor het genereren van nieuwe business. Onze opdrachtgever geeft je de kans om echt impact te maken. Ondersteund door slimme software en tools heb jij de volledige controle over het verkoopproces. Je hebt persoonlijk contact met zowel prospects als bestaande klanten en zorgt ervoor dat wij als Fintech kunnen laten zien hoe simpel financieren kan zijn. Met jouw kennis van bedrijfseconomie en onze producten maak je van ieder contactmoment een succes.

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor:
-Het genereren van nieuwe leads via zowel online als offline kanalen.
-Actief selecteren, benaderen en opvolgen van gekwalificeerde leads. In een paar minuten heb jij onderscheid gemaakt tussen hoge en lage kwaliteit leads.
-De volledig zelfstandige financiële analyse van o.a. jaarrekening, bankafschriften en debiteuren.
-Overtuigen van key decision makers.
-Een goede samenwerking met de afdeling Risk om complexe aanvragen te verwerken.
-Gevraagd en ongevraagd bijdragen aan het continu verbeteren en updaten van onze werkwijzen en procedures.

Jouw profiel

Functie-eisen

Onze opdrachtgever is op zoek naar talent! Je CV laat er geen twijfel over bestaan dat je een specialist bent op het gebied van werkkapitaal financiering. Je bent een echte teamspeler, assertief en je bent communicatief sterk. Je bent altijd bereid een stapje extra te zetten voor je (toekomstige) klanten en collega’s en bent tegelijkertijd niet bang om kritisch door te vragen wanneer nodig. Je denkt en werkt op WO niveau en hebt minimaal 7 jaar werkervaring opgedaan in de financiële sector. Ervaring met factoring is een grote pré. Je bent gepassioneerd om samen met ons financieren zo simpel mogelijk te maken.

Wij bieden

Ons aanbod:
-Belangrijke fulltime positie in een team waarin je kunt doorgroeien
-MacBook Pro en alle gear die je nodig hebt
-Competitief salaris
-25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld
-De kans om je carrière te versnellen bij een snelgroeiende Fintech startup
-Iets extra’s in gedachte? Vraag het!

Contactgegevens

Geïnteresseerd in de functie van (senior) accountmanager? Neem dan contact op met Willem-Hans Rhee via telefoonnummer 06-22240200 of stuur een email naar willem-hans@fellowfield.nl. Wil je meteen solliciteren? Dat kan ook. Solliciteer dan meteen via onderstaande button en stuur ons je CV met motivatie. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Solliciteer op deze vacature


 

Klant via Fellowfield

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.