Finance trainee

Werkgever
EIFFEL
Plaats
ARNHEM
Regio
Flevoland, Gelderland, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland, Heel Nederland, Randstad
Niche
Financieel
Branche
Dienstverlening algemeen, Financiële dienstverlening
Dienstverband
Onbepaalde tijd, Tijdelijk
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
< 1 jaar, 1-3 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
Finance, Traineeship, Bancaire sector, Vliegende start, Ambities

Solliciteer op deze vacature

Wij zijn experts op het gebied van Legal, Finance en Process. En werken samen met solide partners in IT en HR. Voeg daar onze topsportmentaliteit aan toe, en dat is waarom onze oplossingen en experts nét even meer voor je kunnen betekenen.

Dit ga je doen

Je werkt aan onze oplossing voor het project Rentederivaten. De afgelopen jaren hebben diverse banken herbeoordelingen op de rentederivatendossiers uitgevoerd, nu is duidelijk dat de analyse van deze dossiers opnieuw moet worden uitgevoerd en getoetst dient te worden aan een Uniform Herstelkader. Als partner pakken wij dit project van A tot Z op, van het opbouwen van dossiers tot de analyse en behandeling van klantrelaties en klantdossiers.

Zo’n workflow vraagt om verschillende rollen binnen het team. Dossieropbouwers verzamelen alle relevante informatie, scopers buigen zich over de klantrelatie en stellen vast of de klant in aanmerking komt voor een herbeoordeling. Beoordelaars toetsen de dossiers vervolgens op financiële, juridische en bancaire aspecten. Op basis van je opleiding, ervaring en ambities pak jij een van die rollen, ondertussen start jouw uitgebreide opleidingstraject.

Jouw profiel

Je beschikt over veel ambitie en bent bereid om te investeren in jouw carrière in finance. Projectmatig werken vraagt namelijk om flexibiliteit en een absolute topsportmentaliteit. Daarnaast heb je jouw HBO-, bachelor- of masteropleiding in de richting van finance, economie, bedrijfskunde of rechten afgerond en heb je vervolgens 0 tot 3 jaar relevante ervaring opgedaan. Jouw basiskennis is daarmee op orde: termen als rentederivaten, renteswaps, financieringen en ondernemingsvormen komen jou bekend voor. Je bent bovendien gestructureerd, doelgericht, pragmatisch en vooral analytisch sterk. De juiste set competenties die het verschil tussen goed en goud maakt.

Ons aanbod

Je krijgt direct een jaarcontract en daarmee automatisch een stevige impuls van je carrière. In het intensieve programma is aandacht voor vakinhoud (wft, ondernemingsrecht, financieringen, rentederivaten, renteswap, rentecap, collar), persoonlijke ontwikkeling (TMA, intervisie) én vitaliteit. Ondertussen behaal je de Lean Yellow Belt en word je gecoacht door een team van specialisten. Samen met je ervaring op project betekent dit een steile leercurve en de kans om door te groeien naar een rol als expert. Met een leaseauto, een groot aanbod trainingen en opleidingen, een vitaliteitsprogramma en veel fun zijn ook de arbeidsvoorwaarden prima op orde.

Contactgegevens

Nieuwsgierig naar ons traineeship en jouw eerste project? Neem contact op met Vince de Groot, recruiter bij EIFFEL. Hij is bereikbaar via 06 2656 46 37 of recruitment@eiffel.nl.

Solliciteer op deze vacature


 

EIFFEL

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.