Junior Interim Legal Counsel

Werkgever
DPA Legal Services
Plaats
Amsterdam
Regio
Noord-Holland
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Salarisindicatie
€ 2.000 - € 3.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd, Tijdelijk, Detachering
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
< 1 jaar, 1-3 jaar, 3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
7150

Solliciteer op deze vacature

DPA Legal Services is gespecialiseerd in de werving van Junior juristen voor tijdelijke opdrachten. We richten ons op Junior Juristen tot vier jaar werkervaring, zowel in het bedrijfsleven als in de publieke sector. In het bedrijfsleven vervullen wij functies zoals Paralegal, Junior Bedrijfjurist en Junior Legal Counsel. Daarnaast bemiddelen wij bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) Hoor- en Beslismedewerkers voor de verschillende locaties in Nederland. De consultants van DPA Legal Services kennen de ontwikkelingen in de markt en begrijpen de behoefte van de opdrachtgever, evenals de wensen en ambitie van de professional. Zo brengen wij vraag en aanbod bij elkaar. Dit leidt tot Geluk bij zowel onze opdrachtgevers als onze kandidaten.

DPA Legal Services biedt jou als afgestudeerd jurist met zo’n 1 tot 3 jaar werkervaring de kans om in korte tijd ontzettend veel ervaring en kennis op te doen in de juridische wereld. Lijkt het jou een mooie uitdaging om als Interim Bedrijfsjurist een stijle leercurve door te maken en ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken bij verschillende opdrachtgevers uit de top 500 van het bedrijfsleven? Kickstart dan jouw Legal carrière bij DPA Legal Services!

 

Zodra jij bij ons komt werken, maak je deel uit van een krachtig, landelijk netwerk van 1.600 deskundige professionals. Zij zetten stuk voor stuk hun expertise in bij 500 bedrijven en non-profitorganisaties. Kennis en persoonlijke ontwikkeling staan centraal. Daarom investeren we continu in het ontwikkelen van competenties en het uitbreiden en verfrissen van vakinhoudelijke kennis. Denk hierbij aan coaching, trainingen, workshops, competence centers, kennisplatforms en onze traineeprogramma’s via de DPA Academy.

 

DPA Group is beursgenoteerd aan de Euronext Amsterdam en richt zich op de gebieden Banking & Insurance, Engineering & Consultancy, Finance & Control, International, IT, Legal, Marketing, Public en Supply chain & Procurement.

 

DPA Legal Services werft junior juristen voor multinationals, banken, verzekeraars, pensioenfondsen en startups. Wij kennen de markt en de behoefte van de opdrachtgever als geen ander en matchen deze met jouw wensen en ambitie als juridisch professional. Zo zorgen wij voor geluk. Voor zowel opdrachtgever, als medewerker.

Functieomschrijving

Als Junior Interim Legal Counsel bij DPA Legal Services krijg je te maken met de meest uiteenlopende opdrachten bij de top van het Nederlandse bedrijfsleven. De kennis die je hebt opgedaan tijdens jouw studie, breng je hier dus meteen in de praktijk. Van corporate housekeeping en internationaal contractenrecht tot uitdagende financieelrechtelijke vraagstukken, jij krijgt van ons de vrijheid en het vertrouwen om iedere opdracht tot een succes te maken. Leergierig en gemotiveerd als je bent, ga je aan de slag met je eigen ontwikkeling door:

 

 • Juridische praktijkervaring op te doen;
 • Kennis te maken met verschillende bedrijfsculturen;
 • In korte tijd ontzettend veel te leren door middel van inhoudelijke opdrachten en diverse opleidingsmogelijkheden, bijvoorbeeld de Beroepsopleiding Bedrijfsjurist.

 

Natuurlijk krijg je bij ons de begeleiding die je verdient. Samen met onze Field Manager kijk je hoe je je carrière het beste richting kunt geven. Bovendien krijg je de mogelijkheid om ervaring op te doen bij bedrijven waar je zelf als startende jurist niet snel aan de slag kunt. Hierdoor kun je in korte tijd een enorm steile leercurve doormaken. Benieuwd naar de ervaring van één van onze Junior Interim Legal Counsels? Lees hier de ervaring van Stijn Elfrink.

Functie-eisen

Als Junior Interim Legal Counsel wil je overal altijd het fijne van weten. Dat waarderen wij. Jij wacht niet tot de informatie naar jou toe komt, maar gaat er zelf proactief achteraan. Bovendien ben je goed in staat om zelfstandig te werken. Een praktische instelling; dat is jouw kracht! Ook heb jij:

 • Een masterstudie rechten afgerond in de richting Ondernemingsrecht of Financieel Recht (danwel in aanverwante rechtsgebieden).
 • Zo’n 1 tot 3 jaar stage- of werkervaring, opgedaan:
 1. Op het gebied van (internationaal) contractenrecht, ondernemingsrecht, M&A of Banking & Finance.
 2. In het bedrijfsleven of bij de top van de Nederlandse Advocatuur.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en in het Engels.
 • Geen probleem met reizen. Jouw thuisbasis is Amsterdam en omgeving, maar niet al onze opdrachtgevers zitten in de Randstad. Wij maken het je wel altijd zo gemakkelijk mogelijk; hotelovernachtingen en thuiswerken behoren tot de mogelijkheden.

Wij bieden

Naast enorm veel kennis, persoonlijke aandacht en uitdagende opdrachten bij toonaangevende bedrijven krijg je van ons ook:

 • Uitstekende doorgroeimogelijkheden, binnen DPA of bij één van onze opdrachtgevers.
 • Een marktconform startsalaris.
 • Een aantrekkelijke bonusregeling op basis van declarabele uren.
 • Een individueel opleidingsbudget en een lidmaatschap bij het Nederlands Genootschap voor Bedrijfsjursten.
 • Een leaseauto of een NS Business Card.
 • Een contract voor 40 uur per week.
 • Een pensioenregeling.
 • 25 vakantiedagen.

Contactgegevens

Overtuigd? Overtuig ons ook en wie weet drinken wij binnenkort samen een goede kop koffie. Solliciteer direct via onderstaande link.

 

Nieuwsgierig geworden, maar wil je eerst meer informatie? Max Pieter Dijkstra, recruiter, beantwoordt al je vragen via maxpieter.dijkstra@dpa.nl of 06 - 12 18 09 08.

Solliciteer op deze vacature


 

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.