Junior Interim Jurist Banking en Finance

Werkgever
DPA Legal Services
Plaats
Amsterdam
Regio
Noord-Holland
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch, Financiële dienstverlening
Salarisindicatie
€ 2.000 - € 3.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd, Tijdelijk, Detachering
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
< 1 jaar, 1-3 jaar, 3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
22251

Solliciteer op deze vacature

DPA Legal Services is gespecialiseerd in de werving van Junior juristen voor tijdelijke opdrachten. We richten ons op Junior Juristen tot vier jaar werkervaring, zowel in het bedrijfsleven als in de publieke sector. In het bedrijfsleven vervullen wij functies zoals Paralegal, Junior Bedrijfjurist en Junior Legal Counsel. Daarnaast bemiddelen wij bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) Hoor- en Beslismedewerkers voor de verschillende locaties in Nederland. De consultants van DPA Legal Services kennen de ontwikkelingen in de markt en begrijpen de behoefte van de opdrachtgever, evenals de wensen en ambitie van de professional. Zo brengen wij vraag en aanbod bij elkaar. Dit leidt tot Geluk bij zowel onze opdrachtgevers als onze kandidaten.

Je hebt 1 tot 3 jaar werkervaring op het gebied van financieel recht en je wilt zo veel mogelijk ervaring en kennis op doen in de juridische wereld. Daarnaast lijkt het jou een mooie uitdaging om als interim jurist, op het gebied van Banking en Finance, een stijle leercurve door te maken en ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken bij verschillende opdrachtgevers uit de top van de financiële dienstverlening. Aan de slag gaan als Junior Jurist Banking en Finance is de kickstart van jouw financieel rechtelijke carrière.

 

Onze focus ligt op jouw persoonlijke ontwikkeling waarbij wij jou uitdagen om het beste uit jezelf en jouw carrière te halen. Door onze jarenlange ervaring als bemiddelaar tussen junior juristen en de top van de financiële dienstverlening, hebben wij een ijzersterk netwerk en bewezen trackrecord opgebouwd waar je jouw voordeel uit kunt halen.

Functieomschrijving

DPA Legal Services biedt jou de unieke kans om brede kennis en ervaring op te doen bij verschillende opdrachtgevers uit de top van de financiële dienstverlening zodat jij en jouw kwaliteiten het best tot hun recht komen. Als Interim Junior Jurist Banking en Finance treed je in vaste dienst bij DPA Legal Services en ga je op tijdelijke basis aan de slag bij onze toonaangevende opdrachtgevers en werk je aan diverse opdrachten. De ene keer ben je bezig met uitdagende financiele vraagstukken en de andere keer ben je bezig met de herbeoordeling en -waardering van bancaire dossiers. Gedurende deze tijdelijke opdrachten ga je financieel rechtelijke praktijkervaring opdoen en krijg je tegelijkertijd de mogelijkheid om in verschillende keukens van toonaangevende banken en verzekeraars een kijkje te nemen en de sfeer van uiteenlopende bedrijfsculturen te proeven. Onze DPA consultants geven je persoonlijke begeleiding en gaan in overleg met jou op zoek naar passende opdrachten die aansluiten bij jouw ambities.

Functie-eisen

Herken jij jezelf in het volgende? Dan maken wij graag eens nader kennis onder het genot van een goede kop koffie!

 • Afgeronde opleiding WO-Rechten (Master in Financieel Recht) met minimaal HAVO als vooropleiding;
 • Tussen de 1 en 3 jaar stage/werkervaring binnen de advocatuur en/of bedrijfsleven op het gebied van (Internationaal) Contractenrecht, Ondernemingsrecht, M&A, en/of Banking & Finance;
 • Naast je studie heb je je bezig gehouden met relevante nevenactiviteiten;
 • Een praktische instelling, klantgericht en communicatief vaardig;
 • Een grote mate van enthousiasme, flexibiliteit en aanpassingsvermogen;
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels;
 • Beschikbaar voor 40 uur per week.

Wij bieden

De functie van Junior Interim Jurist Banking en Finance is dé kans om bij verschillende bedrijven binnen te kijken en inhouse ervaring op te doen. Daarnaast krijg jij:

 • Afwisselende opdrachten;
 • Een professioneel en enthousiast team;
 • Marktconform salaris;
 • Interessante bonusregeling;
 • Een leaseauto behoort tot de mogelijkheden;
 • Een individueel opleidingsbudget.

Contactgegevens

Overtuigd? Overtuig ons ook en wie weet drinken wij binnenkort samen een goede kop koffie. Solliciteer direct via onderstaande link.

 

Nieuwsgierig geworden, maar wil je eerst meer informatie? Max Pieter Dijkstra, recruiter, beantwoordt al je vragen via maxpieter.dijkstra@dpa.nl of 06 - 12 18 09 08.

Solliciteer op deze vacature


 

DPA Legal Services

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.