Medewerker Financiële Administratie

Werkgever
Dirkzwager Advocaten en Notarissen
Plaats
Arnhem
Regio
Gelderland
Niche
Financieel
Branche
Juridisch
Dienstverband
Tijdelijk, Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO, HBO+
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Dirkzwager advocaten & notarissen is het grootste kantoor buiten de Randstad met een klinkende reputatie en imago. Ons kantoor heeft vestigingen in Arnhem en Nijmegen en telt 240 medewerkers, waarvan 120 juristen die zich thuisvoelen in een professionele, nuchtere en collegiale werkomgeving. Dirkzwager staat bekend om het delen van haar juridische kennis; proactief en innovatief. Dit kennisdelen gebeurt op heel veel verschillende manieren. Onder andere via de ruim 100 workshops uit de Dirkzwager Academy, via de digitale juridische KennisPortal www.partnerinkennis.nl met bijbehorende KennisBoek App, internationaal via www.legalknowledgeportal.com en via de openbare juridische Dirkzwager bibliotheek. We bieden daarnaast uitstekende opleidingsmogelijkheden binnen en buiten onze Dirkzwager Academy.

Bij Dirkzwager werken de medewerkers in de stafdiensten nauw samen om de juridische dienstverlening zo optimaal mogelijk te kunnen ondersteunen. Ter versterking van het team Financiële Administratie (8 collega’s) zijn we op korte termijn op zoek naar een stevige medewerker met een afgeronde HEAO-opleiding of vergelijkbaar niveau.

 

De afdeling Financiële Administratie houdt zich onder andere bezig met debiteuren- en crediteurenadministratie, financiële rapportages, beheer van cliëntgegevens, grootboekadministratie etc. Wij maken daarbij veel gebruik van diverse softwarepakketten waaronder Aderant, ContactManager, 20/20 Vision, Excel en Anachron. 

 

Jij verricht diverse werkzaamheden ten behoeve van een goede financiële administratie. Daarbij zijn de voornaamste taken het testen van (nieuwe) software op financieel administratief vlak en het beschrijven van bijbehorende processen in samenwerking met de gebruikers.
Daarnaast assisteer je de collega’s van financiële administratie bij de dagelijkse werkzaamheden.  

 

Voor deze functie is relevante werkervaring vereist. Zeer goede kennis en gebruik van geautomatiseerde systemen is nodig. Ben jij daadkrachtig, oplossingsgericht en pragmatisch? Solliciteer dan op deze zelfstandige functie.

 

Voor informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ed Visser (financieel manager) op telefoonnummer (026) 353 83 27 of Marsinah Tempels - Smits (personeelsfunctionaris) op telefoonnummer (026) 353 83 66.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.