Administratief medewerker financiële administratie

Werkgever
Dirkzwager Advocaten en Notarissen
Plaats
Arnhem
Regio
Gelderland
Niche
Financieel
Branche
Juridisch
Opleidingsniveau
MBO, HBO
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

Dirkzwager advocaten & notarissen is het grootste kantoor buiten de Randstad met een klinkende reputatie en imago. Ons kantoor heeft vestigingen in Arnhem en Nijmegen en telt 240 medewerkers, waarvan 120 juristen die zich thuisvoelen in een professionele, nuchtere en collegiale werkomgeving. Dirkzwager staat bekend om het delen van haar juridische kennis; proactief en innovatief. Dit kennisdelen gebeurt op heel veel verschillende manieren. Onder andere via de ruim 100 workshops uit de Dirkzwager Academy, via de digitale juridische KennisPortal www.partnerinkennis.nl met bijbehorende KennisBoek App, internationaal via www.legalknowledgeportal.com en via de openbare juridische Dirkzwager bibliotheek. We bieden daarnaast uitstekende opleidingsmogelijkheden binnen en buiten onze Dirkzwager Academy.

Bij Dirkzwager werken de medewerkers in de stafdiensten nauw samen om de juridische dienstverlening zo optimaal mogelijk te kunnen ondersteunen. Ter versterking van het team Financiële Administratie (8 collega’s) zijn we op zoek naar een administratief medewerker financiële administratie. 

 

De afdeling Financiële Administratie houdt zich onder andere bezig met debiteuren- en crediteurenadministratie, financiële rapportages, beheer van cliëntgegevens, grootboekadministratie etc. Wij maken daarbij veel gebruik van diverse softwarepakketten als Aderant, ContactManager, 20/20 Vision, Excel, en Anachron.

 

Jij verricht diverse werkzaamheden ten behoeve van een goede financiële administratie. Hieronder valt het onder andere het verwerken van de bank, het beantwoorden van vragen van collega’s , het maken en verzenden van declaraties en enkele controle werkzaamheden.  

 

Voor deze functie is relevante werkervaring een pré. Goede kennis van geautomatiseerde boekhoudsystemen is een vereiste. Ben jij een daadkrachtige, enthousiaste en sociaal vaardige collega? Solliciteer dan op deze zelfstandige functie.

 

Voor informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ed Visser (financieel manager) op telefoonnummer (026) 353 83 27 of Marsinah Tempels - Smits (personeelsfunctionaris) op telefoonnummer (026) 353 83 66.

Contactgegevens

Petra Kiphardt

tel: 088 – 24 24 100 

email: kiphardt@dirkzwager.nl

Solliciteer op deze vacature


 

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.