Medewerker salarisadministratie

Werkgever
Dental Clinics
Plaats
Bussum
Regio
Noord-Holland, Randstad
Niche
Financieel
Branche
Gezondheidszorg/Welzijn, Dienstverlening algemeen
Opleidingsniveau
MBO

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Vacature medewerker salarisadministratie bij Dental Clinics

Ben jij enthousiast, flexibel en dienstverlenend ingesteld? En wil jij samen met twee andere collega’s onze praktijken ondersteunen op het gebied van salarisadministratie? Dan ben jij de fulltime medewerker salarisadministratie die wij zoeken! Het is een functie waarin je afhankelijk van je persoonlijke ontwikkeling door kunt groeien naar de functie van zelfstandig salarisadministrateur.

 

Organisatie

Onder onze missie ‘een onbezorgde, stralende lach voor iedereen’ zetten we ons samen in voor complete mondzorg en de beste kwaliteit. Om dit te bereiken delen we kennis en kunde in een plezierige en inspirerende werkomgeving. Je komt te werken op het service center, waar we de Dental Clinics en TopOrtho praktijken ondersteunen op het gebied van onder andere organisatie en administratie. Zo kunnen de behandelaren zich volledig richten op de zorg aan de patiënten. Als medewerker salaris administratie maak je deel uit van het team Human Resources. Hier werk je samen met 13 enthousiaste en gezellige collega’s van salarisadministratie, personeelsadministratie, HR en recruitment.

 

Functie
Als medewerker salarisadministratie bij Dental Clinics ben jij samen met je directe collega’s verantwoordelijk voor de salarisverwerking van circa 1.500 collega’s in onze praktijken en op het Service Center. Samen zorgen jullie ervoor dat jouw collega’s kunnen vertrouwen op een betrouwbare salarisverwerking. Hiervoor voer je voorbereidende en administratieve handelingen uit en werk je met het salarispakket AFAS.  Naast het verwerken van de salarissen en declaraties, ben jij voor collega’s het eerste aanspreekpunt als het gaat om vragen omtrent de salarisstrook en salarisbetalingen. Daarbij heb en vergaar je kennis van de actuele wetgeving.
Kortom, een afwisselende functie waarin je veel verantwoordelijkheden hebt.

 

 

Functie eisen

  • Je hebt een afgeronde opleiding MBO-4 niveau-opleiding in een administratieve richting. Bij voorkeur aangevuld met Basiskennis Loonadministratie;
  • Je hebt de bereidheid om je praktijkdiploma loonadministratie (PDL) te gaan halen;
  • Omdat je binnen deze functie dagelijks aan de slag gaat met AFAS, is kennis hiervan een pré;
  • Je werkt resultaatgericht en zelfstandig, je weet van aanpakken en neemt geen genoegen met een halve oplossing;
  • Je hebt cijfermatig inzicht en nauwkeurigheid is jouw sterkste kant:
  • Als het gaat om Excel ben jij de vraagbaak.


Aanbod

  • Je komt te werken bij een jonge en vooruitstrevende organisatie met ruim 60 tandarts- en orthodontiepraktijken, die vooroploopt op het gebied van tandheelkundige zorg;
  • Een zelfstandige en uitdagende functie, met veel ruimte om door te groeien;
  • Een informele omgeving waar hard wordt gewerkt, maar ook veel wordt gelachen;
  • Jouw harde werk blijft niet onbeloond; je krijgt goede arbeidsvoorwaarden.

 

Sollicitatie

Enthousiast? Stuur dan jouw CV met een korte motivatie en een pasfoto naar werken@dentalclinics.nl, o.v.v. ‘medewerker salarisadministratie’.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Monika Bos, HR manager, via 06 – 53 58 69 51. Of bekijk hier meer informatie over de sollicitatieprocedure.

Ken je iemand anders die geschikt is voor deze functie? Deel de vacature dan via de onderstaande buttons.

 

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.