Controller

Werkgever
CijferMeester B.V.
Plaats
Sittard
Regio
Limburg
Niche
Financieel
Branche
Niet bekend, Automatisering/ICT/Telecom, Bouw, Communicatie/Media, Dienstverlening algemeen, Farmacie, Financiële dienstverlening, Gezondheidszorg/Welzijn, Handel, Industrie, Juridisch, Onderwijs/Wetenschap, Overheid/Non-profit, Techniek, Toerisme/Recreatie, Transport/Logistiek, Overig
Dienstverband
Onbepaalde tijd, Detachering, Freelance
Opleidingsniveau
WO, HBO+, HBO
Ervaring
1-3 jaar, 3-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar

Solliciteer op deze vacature

Controller begin je eigen administratiekantoor!

 

Als administratief dienstverlener onderhoudt u de relatie met uw klanten. U verzorgt de boekhouding of ondersteunt de klant in de verwerking ervan. U zorgt voor de diverse aangiftes en onderhoudt de relatie met de belastingdienst. U verstrekt pro-actief en periodiek managementinformatie aan uw cliënten, spreekt resultaten door en adviseert waar mogelijk over verbeteringen.

 

Functie-eisen

Inhoudelijk verlangen wij van u dat beschikt over een aantoonbaar werk- en denkniveau op HBO-niveau. Het inrichten en voeren van een boekhouding moet u beheersen. U dient te beschikken over minimaal affiniteit met fiscale wetgeving en vraagstukken (iedere CijferMeester volgt een gedegen aanvangsopleiding en vervolgtrainingen).

 

U bent mensgericht en vindt plezier in het helpen van klanten bij financiële en fiscale vraagstukken. Zelfstandig werken is voor u een pre en zelfmanagement is voor u geen probleem. U bent flexibel, doch tegelijk integer. U bent bereid te opereren binnen de contouren van de landelijke faciliteiten en u ziet de meerwaarde hiervan voor de kwaliteit en continuïteit van uw eigen presteren. U bent loyaal aan de ambities van CijferMeester.

trefwoorden: controller, business controller, accountant.

Solliciteer op deze vacature


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.