Controller

Werkgever
CijferMeester B.V.
Plaats
Maastricht
Regio
Limburg
Niche
Financieel
Branche
Niet bekend, Dienstverlening algemeen, Financiële dienstverlening
Dienstverband
Niet nader bepaald, Onbepaalde tijd, Tijdelijk
Opleidingsniveau
WO, HBO+, HBO
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Controller/ accountant 


Functieomschrijving

Controller/ accountant begin je eigen administratiekantoor!

Als administratief dienstverlener onderhoudt u de relatie met uw klanten. U verzorgt de boekhouding of ondersteunt de klant in de verwerking ervan. U zorgt voor de diverse aangiftes en onderhoudt de relatie met de belastingdienst. U verstrekt pro-actief en periodiek managementinformatie aan uw cliënten, spreekt resultaten door en adviseert waar mogelijk over verbeteringen.

trefwoorden: controller, business controller, accountant.


Wat bieden wij je 

Naast continuïteit en een gedegen opleiding bieden wij je voortdurende ondersteuning op fiscaal terrein en bij het acquireren van nieuwe klanten waardoor groei mogelijk is.

Wij bieden je de meest moderne software welke door gezamenlijke inkoop tegen scherpe prijzen worden geleverd.

Wij bieden je deel uit te maken van een slagvaardige, innovatieve, kwaliteit bevorderende groep met meer dan  60 collega’s die op jouw hulpvragen reageren.


Functie-eisen

Inhoudelijk verlangen wij van u dat beschikt over een aantoonbaar werk- en denkniveau op HBO-niveau. Het inrichten en voeren van een boekhouding moet u beheersen. U dient te beschikken over minimaal affiniteit met fiscale wetgeving en vraagstukken (iedere CijferMeester volgt een gedegen aanvangsopleiding en vervolgtrainingen).

U bent mensgericht en vindt plezier in het helpen van klanten bij financiële en fiscale vraagstukken. Zelfstandig werken is voor u een pre en zelfmanagement is voor u geen probleem. U bent flexibel, doch tegelijk integer. U bent bereid te opereren binnen de contouren van de landelijke faciliteiten en u ziet de meerwaarde hiervan voor de kwaliteit en continuïteit van uw eigen presteren. U bent loyaal aan de ambities van CijferMeester.


Bedrijfsprofiel

CijferMeester B.V. is een franchisegever. De leiding van bij ons aangesloten kantoren is in handen van zelfstandig ondernemers.De centrale organisatie ondersteunt de lokale kantoren met innovatie en vernieuwing, kwaliteitsbevordering en -bewaking, faciliteiten gericht op continuïteit en bereikbaarheid, faciliteiten op het gebied van marketing en reclame en leadgeneratie, en tenslotte enorme inkoopvoordelen.

CijferMeester wil een organisatie zijn, die door passie gedreven (startende) administratiekantoren wil helpen succesvol te zijn, en zo ‘fun' en trots te ervaren met hun eigen bedrijf.

CijferMeester is geen hiërarchische organisatie waarbij het hoofdkantoor dicteert. Daarom is er regelmatig overleg tussen alle aangesloten CijferMeesters om het functioneren van onze formule te evalueren en waar mogelijk te verbeteren. Op deze manier wordt bereikt dat de ondersteuning vanuit het hoofdkantoor optimaal wordt afgestemd op de behoeften. Bovendien kunnen CijferMeesters op deze wijze hun eigen ervaringen uitwisselen en hiervan leren.


Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2018 www.jobsinfinance.nl.