Senior business analist

Werkgever
Career Control Finance
Plaats
Woerden
Regio
Utrecht
Niche
Financieel
Branche
Dienstverlening algemeen, Financiële dienstverlening
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
1-3 jaar

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Functieomschrijving

Wij hopen dat jij de Business Analist bent die wij zoeken en dat op senior niveau, want deze functie biedt jou een fantastische job bij een bedrijf met toekomstvisie!
Jouw dag bij dit bedrijf is dynamisch; je bent een businesspartner. Door gerichte analyses en rapportages weet jij de juiste stuurinformatie te geven aan business control en management. Die analyses komen er niet uit zichzelf, daarvoor doe jij onderzoek naar markttrends en -ontwikkelingen, ontwikkel je dashboards, KPI rapportages en managementrapportages. Hiervoor richt jij de verschillende operationele systemen in.
Verder ben jij de persoon die aan de slag gaat met benchmarking en best practices intern en extern. Je stemt af hoe de balans is tussen beschikbare informatie en informatiebehoefte en je doet verbetervoorstellen voor deze informatievoorziening.
Die verbetervoorstellen coördineer je zelf om tot een adequate implementatie te komen.

Functie-eisen

Al met al een toffe maar toch ook verantwoordelijke baan. Daarom heeft de ideale kandidaat een afgeronde WO Master in economische of financiële richting. Daarnaast is het hebben van ervaring met verander- en projectmanagement en business analyses van belang.
Om je goed in te kunnen leven in het bedrijf en de functie vragen wij sterke affiniteit met ICT. Tot slot ben jij verantwoordelijk, communicatief en een ster in het maken van analyses.

Wij bieden

Groei op professioneel niveau en persoonlijke ontwikkeling zijn binnen dit bedrijf erg belangrijk. Verder bieden zij een marktconform salaris waarvan inschaling zal gebeuren naar opleiding en werkervaring.

Salaris

Een marktconform salaris. 

Contactgegevens

Stuur je cv en motivatie naar linda@careercontrol-f.nl of solliciteer via de website.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.