FINANCIEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Werkgever
SGS Search Ingenieursbureau BV
Plaats
Heeswijk - Dinther
Regio
Noord-Brabant
Niche
Financieel
Branche
Bouw
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
MBO
Ervaring
1-3 jaar
Aanstelling
Parttime

Solliciteer op deze vacature

FINANCIEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Heeswijk – Dinther | 32 uur

 

Voor ons hoofdkantoor in Heeswijk - Dinther zoeken wij voor 32 uur per week een financieel administratief medewerker.  Als financieel administratief medewerker ondersteun je onze afdeling Bouwadvies en Consultancy met alle administratieve zaken. Je controleert gegevens, bent verantwoordelijk voor de financiële registratie en facturatie van projecten. Daarnaast draag je zorg voor het aanleveren van financiële gegevens en het maken van diverse analyses en rapportages. Heb je dit allemaal in de vingers en vind je het leuk om een spin in het web te zijn? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

 

Ben jij een ordelijke en gestructureerde administratieve medewerker?

Wij zoeken een collega die zeer nauwkeurig en efficiënt werkt. Naast je administratieve skills, ben je communicatief goed onderlegd. Je hebt een hands-on mentaliteit, bent stressbestendig en je bent een teamplayer. Natuurlijk voer je accuraat je werkzaamheden uit.

 

Kenmerken van onze toekomstige collega:

  • MBO+ werk- en denkniveau met enkele jaren werkervaring op administratief/financieel gebied.
  • cijfermatig inzicht;
  • uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
  • klantgericht;
  • kan snel schakelen, is enthousiast en weet van aanpakken;
  • kan zelfstandig zaken oppakken;
  • stelt zich flexibel op en doet graag iets extra's.

 

Wat kun je van ons verwachten?

Een afwisselende baan in een professionele (maar informele!) werkomgeving. Werken bij SGS Search is werken in een jonge, enthousiaste en dynamische omgeving. Met gedreven en vooral ook aardige collega's. En met vele mogelijkheden om door te groeien. Je maakt deel uit van SGS Search Ingenieursbureau, afdeling Bouwadvies. We zijn gespecialiseerd in bouwkundige, installatietechnische adviezen en adviezen op het gebied van energieprestatie voor onder andere de utiliteitsbouw, wooncomplexen, kantoren en winkels.

 

Werken in een inspirerende omgeving

SGS Search Ingenieursbureau is hét ingenieursbureau voor onderzoek, advies en projectmanagement op het gebied van asbest, milieu en (bouw)kwaliteit. We zijn onderdeel van SGS, wereldwijd marktleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Met oog voor mens, maatschappij en milieu bouwen we resultaatgericht aan een duurzame leefomgeving. Het werk doen we met beide voeten op de grond, volledig gericht op onze opdrachtgevers.

 

Solliciteer nu!

Ondernemen en doen in een jonge en dynamische omgeving. Daar komt de SGS Search-cultuur - in het kort - op neer. Eerlijk is eerlijk: wij verwachten veel van onze medewerkers, maar geven daar ook veel voor terug. Search biedt ambitieuze medewerkers bijvoorbeeld persoonlijke doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden. Past deze werkomgeving bij jou? Dan horen we graag van je via de sollicitatiebutton

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Trefwoorden; Financieel administratief medewerker vacature Heeswijk, Noord-Brabant,

Vastgoed, MBO, HBO, Secretaresse, administratieve kracht, boekhouder 

Solliciteer op deze vacature


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.