Medewerker Business Reporting

Werkgever
ROCKWOOL
Plaats
Roermond
Regio
Limburg
Niche
Financieel
Branche
Bouw, Industrie, Techniek
Opleidingsniveau
HBO+, HBO
Ervaring
3-5 jaar, 5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

Medewerker Business Reporting

Roermond | Fulltime

 

Dit zijn wij

De ROCKWOOL Group is sinds haar oprichting in 1937 uitgegroeid tot globaal marktleider in steenwol oplossingen. De  ROCKWOOL Group heeft wereldwijd meer dan 11.000 mensen in dienst. Samen creëren en leveren wij duurzame, brandveilige, akoestische en efficiënte steenwol oplossingen voor de complete gebouwschil, maar ook sectoren als industrie, glastuinbouw, petrochemie en scheepsbouw.

 

Dit is de rol

Als Medewerker Business Reporting, draag je zorg voor adequate, tijdige, transparante en betrouwbare financiële rapportages en bespreek je de maandelijkse rapportages met de verschillende interne klanten. In afstemming met de interne klant en conform wetgeving en ROCKWOOL richtlijnen, standaardiseer, onderhoud en optimaliseer je de managementrapportages.  Als Medewerker Business Reporting kun jij de datakwaliteit garanderen en in samenwerking met IT, het hoofdkantoor en de overige interne klanten, werk je actief mee aan de verbeterprocessen die betrekking hebben op de financiële- en datasystemen. Je controleert, beoordeelt en corrigeert transacties in het informatiesysteem (business warehouse) en levert getallen/tyce aan om de forecast zo goed mogelijk te kunnen voorspellen en draagt zorg voor een tijdige verwerking in het rapportagesysteem. Als Medewerker Business Reporting geef je leiding-, of neem je deel aan (Internationale) Projectteams. De Medewerker Business Reporting rapporteert direct aan de Manager Finance.

 

Dit neem je mee

  • Diploma HBO Bedrijfseconomie;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring;
  • Ervaring met Excel;
  • Ervaring met ERP (SAP) applicaties;
  • Ervaring met Business Informatiesystemen;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.


Dit bieden wij

Een serieuze functie als Medewerker Business Reporting bij een dynamische en ambitieuze onderneming met hoogwaardige producten, waarbij gewerkt wordt in een prettige, informele cultuur met korte communicatie lijnen en een ‘hands on’ mentaliteit

 

Interesse?

Herken jij jezelf in dit profiel en in deze uitdaging, dan nodig ik je uit te solliciteren via de sollicitatiebutton! Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Rachel Engels (Talent Sourcer) op +31 (0)6-28232305.

 

Trefwoorden: vacature Business Reporting Roermond, Finance, Financieel, Data, Rapportage, Limburg 

Solliciteer op deze vacature


 

ROCKWOOL

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.