Medewerker Debiteuren

Werkgever
Rivièra Maison
Plaats
Amsterdam
Regio
Noord-Holland
Niche
Financieel
Branche
Handel, Overig
Opleidingsniveau
MBO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

Rivièra Maison is een van oorsprong Nederlands interieurmerk met een eigen signatuur; origineel en exclusief. Met een brede basiscollectie meubels en accessoires en jaarlijks acht seizoen collecties wordt een warme woonsfeer neergezet, waarbij alles draait om sfeer en beleving en het creëren van het ‘ultieme thuisgevoel’.

 

In korte tijd heeft Rivièra Maison zich ontwikkeld tot een sterk internationaal merk met ruim 600 verkooppunten wereldwijd; zowel eigen interieurwinkels als shop in shops en een nationale en internationale groothandel. Met veel passie en enthousiasme worden de medewerkers in de winkels en op het hoofdkantoor geïnspireerd om het beste uit zichzelf te halen en hun talenten volop te benutten. In de groeiende organisatie heerst een prettige werksfeer waar iedereen zich thuis voelt.

 

Voor ons hoofdkantoor te Amsterdam zoeken wij een collega voor onze afdeling Finance:

 

Medewerker Debiteuren

m/v (fulltime, 40 uur per week)

 

Wij zoeken:

Een ervaren en proactieve medewerker debiteuren met verantwoordelijkheidsgevoel. De afdeling finance is verantwoordelijk voor het tijdig en betrouwbaar verwerken en leveren van de financiële gegevens. Als medewerker debiteuren zorg je ervoor dat je de klanten actief benadert om de openstaande saldi te innen. Je onderzoekt de kredietwaardigheid van nieuwe debiteuren en je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant m.b.t. vorderingen. Daarnaast speel je een rol in de facturatie en ondersteun je bij alle andere voorkomende administratieve werkzaamheden.

 

Wij zoeken:

Een enthousiaste, initiatiefrijk en nauwkeurig werkende collega met minimaal 2 tot 3 jaar werkervaring in soort gelijke functie, die het leuk vindt om verantwoording te dragen voor zijn/haar werkzaamheden en contacten te onderhouden met interne en externe klanten. Je hebt MBO werk- en denkniveau. Bovendien heb je een goede kennis van Excel en beheers je bij voorkeur de Engelse en Duitse taal. Ervaring met Unit4 (Agresso Wholesale pakket) is een pré.

 

Wij bieden:

Een leuke afwisselende functie binnen een klein team, in een gezonde en dynamische onderneming met een plezierig en informeel werkklimaat. Een bijpassend salaris op grond van functie, leeftijd en ervaring

 

Interesse?

We zien je sollicitatie voorzien van motivatie en cv met belangstelling tegemoet via de sollicitatiebutton.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Trefwoorden: vacature Financieel Administratief Medewerker Amsterdam, Finance, Debiteurenbeheer, Financiële Administratie, Noord-Holland

Solliciteer op deze vacature


 

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.