Business Controller

Werkgever
Regio Twente
Plaats
Enschede
Regio
Overijssel
Niche
Financieel
Branche
Overheid/Non-profit
Salarisindicatie
€ 3.000 - € 5.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

Business Controller

24 tot 36 uur per week | Enschede

 

Als gedreven professional financien & control heb je een ware passie voor vraagstukken over doelstellingen, productiemiddelen, werkprocessen en managementinformatie. Je bent een stevig adviseur met verbindend vermogen en je bent creatief in het vinden van adequate oplossingen. Je kracht is dat je vooruitkijkt en opdrachtgevers in positie brengt en houdt, van plan tot realisatie en verantwoording. Je denkt en werkt vanuit een integrale benadering en organiseert voor opdrachtgevers de informatie en de werkprocessen die nodig zijn om ambities en resultaten waar te maken.

 

Is het jouw uitdaging om de business controller te zijn bij Regio Twente en heb je affiniteit met het domein van de GGD, lees dan verder en maak je belangstelling kenbaar.

 

Jouw werkzaamheden

Als Business Controller – hoofdtaak, 24 uur – ben je sparringpartner voor het domein gezondheidszorg (GGD). Je ondersteunt leidinggevenden in het nemen van besluiten over te stellen productiedoelen en over de middelen die nodig zijn om de resultaten te halen. Je geeft - gevraagd en ongevraagd - adviezen aan het managementteam van de GGD en aan de teamleiders van de verschillende teams. Over begrotingen en realisatie, over processen, prestatie indicatoren en werkwijzen, over afwijkingen en risico’s, over trends en ontwikkelingen. Je adviseert over en regelt de management informatiestructuur en de informatie die nodig is voor leidinggevenden om in control te zijn en te blijven. Je helpt hen in het nemen en organiseren van hun verantwoordelijkheid. Je weet de rol van aanjager op je te nemen en bevordert en organiseert verbeteringen in werkprocessen. Je schakelt adequaat tussen belangen van concern en uitvoerende teams.

 

Naast de primaire rol als Business Controller draag je als teamlid Financiën & Control bij aan de doorontwikkeling van het bedrijfsvoeringsmodel binnen Regio Twente. We willen de kwaliteit van de huidige financiële oplossingen verbeteren. Processen willen we eenvoudiger organiseren en de financiële applicaties stroomlijnen. Met als doel dat de integraliteit, eenheid en samenhang in het financieel beleid van Regio Twente worden versterkt.

 

Jouw kwaliteiten

Wij vragen de volgende kennis en vaardigheden van je:

  • een wetenschappelijke opleiding, bij voorkeur met een financieel economische of bedrijfskundige richting;
  • ervaren in je vak en minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie als business controller;
  • bewezen vermogen tot analyseren en adviseren met impact, het eigen maken van een nieuw werkterrein;
  • initiatiefrijk en resultaatgericht, weet te vernieuwen en te ontwikkelen;
  • een natuurlijk verbinder, gericht op samenwerking en een slimme netwerker;
  • kennis van en ervaring met financiële applicaties en management rapportage tools.

 

Jouw team

Waar je primair gericht bent op het ondersteunen van het managementteam GGD, maak je deel uit van het team Financiën & Control. Dat is verantwoordelijk voor de kaderstelling en de bestuurlijke en interne advisering op het gebied van financiën en control. Het team telt 10 adviseurs en 5 financieel medewerkers. Een van de adviseurs is ook coördinator van het team. De afdeling heeft een aantal belangrijke ontwikkelopgaven zoals doorontwikkelen van planning- en controlcyclus en het bedrijfsvoeringsmodel en het verbeteren van de financiële adviesfunctie en administratie. Daarnaast maakt ook het team zelf een ontwikkeling door, waarbij de focus ligt op rolverandering en integrale samenwerking.

 

Het team Financiën & Control is onderdeel van het domein Bedrijfsvoering van Regio Twente en voert ondersteunende taken uit voor het bestuur en management, leidinggevenden en voor de Veiligheidsregio Twente (personeel, financiën). Het domein Bedrijfsvoering ontwikkelt zich naar een meer vraaggerichte, zakelijke omgeving met bijbehorend dienstverleningsmodel en aandacht voor de ontwikkelingen in Twentse samenwerking (coalition of the willing).

 

Wat wij bieden

Wij bieden een uitdagende baan in een dynamische werkomgeving. Je ontvangt een tijdelijke aanstelling voor de duur van 1 jaar voor 24 tot 36 uur per week. Bij een wederzijds positief oordeel behoort een vaste aanstelling tot de mogelijkheden. Het salaris is, afhankelijk van opleiding en ervaring, vastgesteld op maximaal € 4.859,- bruto per maand (schaal 11 per 1.1.2018) bij een fulltime aanstelling. Vakantiegeld en eindejaarsuitkering zijn beschikbaar via het Individueel Keuze Budget (16,8%) en we bieden collectiviteitskorting bij zorgverzekeraars IZA, CZ of Menzis. Detacheren vanuit de interne Twentse arbeidsmarkt behoort tot de mogelijkheden, maar we streven naar een aanstelling in vaste dienst. Voorwaarde voor aanstelling is een Verklaring Omtrent het Gedrag.

 

Wil jij deze baan?

Maak dan in je reactie duidelijk waarom jij de geschikte en passende kandidaat bent. Solliciteer via de sollicitatiebutton. Via deze link kun je je reactie met CV uploaden. Vragen? Neem dan contact op met Derk van ’t Spijker, manager bedrijfsvoering (06 – 15 47 62 09). Voor informatie over het domein gezondheidszorg kun je contact opnemen met Arie Teeuw (06 – 46 14 12 52). Voor informatie over de procedure kun je contact opnemen met de Servicedesk Bedrijfsvoering (053 – 487 6601).

 

Solliciteren op deze vacature kan tot en met 10 december 2017. De gesprekken vinden vooralsnog plaats op 14 en/of 15 december. Voor deze vacature werven we gelijktijdig intern en extern.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

 

Trefwoorden; Business Controller vacature, Enschede, Overijssel, Twente, financieel, financiën, controller, finance, overheid, bedrijfseconomie

 

Solliciteer op deze vacature


 

Regio Twente

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.