Adviseur Financiën en Control

Werkgever
Regio Twente
Plaats
Enschede
Regio
Overijssel
Niche
Financieel
Branche
Overheid/Non-profit
Salarisindicatie
€ 3.000 - € 5.000
Dienstverband
Tijdelijk
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

Als gedreven finance professional heb je een ware passie voor financieel economische vraagstukken en ben je creatief in het vinden van financiele oplossingen.

Gaat jouw hart sneller kloppen van het optimaliseren van werkprocessen, LEAN en het doorbreken van oude patronen, dan ben jij de professional die wij zoeken.


Adviseur Financiën en Control

(32 tot 36 uur per week)

 

Jouw werkzaamheden

Als financieel adviseur ga je een belangrijke bijdrage leveren aan het doorontwikkelen van het bedrijfsvoeringsmodel binnen Regio Twente. Dit houdt in dat er een noodzaak is om de kwaliteit van de huidige financiele oplossingen te verbeteren. Processen dienen eenvoudiger te worden georganiseerd en beter gestroomlijnd te zijn met de financiele applicaties. Met als doel dat er integraliteit, eenheid en samenhang ontstaat in het financieel beleid van Regio Twente.

 

Uiteraard ben je ook “gewoon” eerste aanspreekpunt voor het domein Bedrijfsvoering inclusief de concern gebonden financien en neem je deel aan relevante werk- en projectgroepen. Je begeleidt management, coordinatoren en medewerkers bij de budgetbewaking en beheerfunctie en signaleert eventuele afwijkingen.

 

Jouw kwaliteiten

  • Werken als financieel adviseur vraagt speciale kennis en vaardigheden van je:
  • Je beschikt over minimaal een HBO opleiding, bij voorkeur met een financieel economische richting;
  • Je bent ervaren in je vak en beschikt over minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt analytisch denkvermogen, overtuigingskracht en je bent initiatiefrijk;
  • Je bent hands-on, je adviseert èn realiseert;
  • Je bent gericht op samenwerking en een natuurlijk verbinder;
  • Je levert een bijdrage aan de ontwikkelopgaven van het team Financien;
  • Je hebt kennis- en ervaring van financiele pakketten en een goede beheersing van Excel;

 

Jouw team

Het team Financien is verantwoordelijk voor de kaderstelling, de bestuurlijke en interne advisering en de uitvoering op het gebied van financien en control. Het team bestaat uit 13 fte, waaronder 1 meewerkend coördinator/adviseur, 9 adviseurs en 5 financieel medewerkers. De afdeling heeft een aantal belangrijke ontwikkelopgaven zoals het doorontwikkelen van het bedrijfsvoeringsmodel, het verbeteren van de financiele adviesfunctie en administratie. Daarnaast maakt ook het team zelf een ontwikkeling door waarbij de focus ligt op betere samenwerking en meer integraliteit.

 

Het team Financiën is onderdeel van het domein Bedrijfsvoering van Regio Twente en voert ondersteunende taken uit voor het bestuur en management en de Veiligheidsregio Twente. Het domein Bedrijfsvoering ontwikkelt zich naar een meer vraaggerichte, zakelijke omgeving met bijbehorend dienstverleningsmodel en aandacht voor de ontwikkelingen in Twentse samenwerking (coalition of the willing).

 

Ons aanbod

Wij bieden een uitdagende baan in een dynamische werkomgeving. Je ontvangt een tijdelijke aanstelling voor de duur van 1 jaar voor 32-36 uur per week. Bij een wederzijds positief oordeel over je functioneren, zetten we dit om naar een vaste aanstelling. Het salaris is, afhankelijk van opleiding en ervaring, vastgesteld op maximaal € 4.121,- bruto per maand (schaal 10) bij een fulltime aanstelling. Detacheren vanuit de interne Twentse arbeidsmarkt behoort tot de mogelijkheden.

 

Solliciteren

Nadere informatie over deze functie kun je verkrijgen bij Patrick Wolters, 06-21834719. Voor informatie over de procedure kun je contact opnemen met de Servicedesk Bedrijfsvoering 053-4876601.

 

Solliciteren op deze vacature kan tot en met 28 augustus 2017 via de sollicitatiebutton.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de eerste week van september.

 

Meer informatie Regio Twente

Kijk op onze website www.regiotwente.nl voor meer informatie.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

 

Trefwoorden: Adviseur Financiën en Control vacature Regio Twente, Financiële vacature Overijssel, Finance, Audit, Controller, Accountant, Financieel Adviseur, Overheid

Solliciteer op deze vacature


 

Regio Twente

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.