Senior Assistant Audit & Assurance

Werkgever
Mazars
Plaats
Apeldoorn
Regio
Gelderland
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Opleidingsniveau
HBO+
Ervaring
3-5 jaar, 5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

Ben je al meerdere jaren werkzaam binnen de controlepraktijk van een accountantskantoor? Ben je in voor een werkgever die jouw vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling een geweldige impuls geeft? Ja? Dan zoeken wij jou!

 

Senior Assistant Audit & Assurance

Fulltime | Apeldoorn

 

Als Senior Assistant ben je verantwoordelijk voor de uitvoer van de controle van complexe jaarrekeningposten, de evaluatie van de gehele controle en de rapportering aan de manager en partner. Je bespreekt jouw bevindingen met de collega’s in je team en met de klant. Verder begeleid en coach je (junior) assistenten. Daarnaast onderhoud je contact met andere betrokken disciplines binnen Mazars en het internationale netwerk.

 

Wat wordt er geboden?

Een prachtige carrière met aandacht voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling, maar bovenal werkplezier. Binnen deze functie biedt Mazars je de vrijheid en ruimte om je eigen weg te bepalen en jezelf te ontplooien tot de professional die je wilt zijn. Wil je je bijvoorbeeld specialiseren in een bepaalde sector of ga je liever voor een breed georiënteerde klantenkring? Heb je de ambitie om andere activiteiten buiten het vak te ontplooien? Dan kijkt de organisatie graag met jou naar de mogelijkheden. Zo ontdek je waar je talenten liggen, waardoor jij jouw kennis kunt omzetten in kansen.

 

Daarnaast kun je rekenen op begeleiding en coaching, zodat je jouw toekomst in goede banen kunt leiden. Dat maakt werken bij Mazars waardevol en inspirerend.

 

Naast de doorgroeimogelijkheden kun je rekenen op een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden, waaronder een premievrij pensioen. Met een uitstekende studieregeling kun je diverse vakinhoudelijke en persoonlijke vaardigheidstrainingen volgen die je helpen in jouw loopbaan.

 

Jouw profiel

  • Ongeveer 3 tot 5 jaar werkervaring in de controlepraktijk
  • Bezig met de opleiding tot Register Accountant
  • Communicatief vaardig, proactief en een echte teamplayer
  • Je bent integer en professioneel kritisch

 

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je geïnteresseerd in deze positie? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Erika Mous op tel. 06-40559611.

 

Trefwoorden: vacature Accountant Apeldoorn, Audit, Auditor, Finance, Financieel Specialist, Controller, Boekhouding, Accountancy, Administratie, Gelderland

Solliciteer op deze vacature


 

Mazars

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.