Medewerker Concerncontrol

Werkgever
Gemeente Oldambt
Plaats
Winschoten
Regio
Groningen
Niche
Financieel
Branche
Overheid/Non-profit
Salarisindicatie
€ 3.000 - € 5.000, € 2.000 - € 3.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO, HBO+, HBO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

Van de A van afvalverwerking tot de Z van zorg, een gemeente is een verrassend veelzijdige organisatie! Beschik jij over kwaliteiten waarmee je de beheersing van onze gemeente verder kunt verbeteren? Heb jij enkele jaren ervaring in de controlepraktijk van een accountantskantoor? Ben je positief kritisch en wil jij je ervaring graag inzetten om de dienstverlening van een interessante organisatie verder te ontwikkelen? Dan zijn we mogelijk op zoek naar jou!

 

Medewerker Concerncontrol

36 uur | Winschoten

 

Wat ga je doen?

Als onderdeel van team concerncontrol ben je een belangrijk onderdeel van het ‘organisatiegeweten’. Je ondersteunt en adviseert clusterdirecteuren, teamleiders en medewerkers over de hele breedte van de gemeente bij de beheersing van de organisatie. De nadruk ligt daarbij op management control.

 

Vanuit een onafhankelijke rol zie je er op toe dat het management zijn beheerstaken uitvoert en hier op een transparante manier verantwoording over af kan leggen. Je denkt gevraagd en ongevraagd positief kritisch mee over de inrichting en uitvoering van processen en projecten. Je presenteert je bevindingen aan de verantwoordelijken met als doel het verder verbeteren van de organisatie. Daarvoor zet je zowel in teamverband als zelfstandig onderzoeken op en voert deze uit. Onder meer onderzoeken naar rechtmatigheid, doelmatigheid en doeltreffendheid zullen onderdeel uitmaken van je werkzaamheden.

 

Wie ben je?

Je hebt minimaal een afgeronde financieel/economische opleiding op wo- of hbo-niveau, bent een nieuwsgierige doorzetter, en je wilt je graag verder ontwikkelen als adviseur. Je hebt enkele jaren ervaring opgedaan in de controlepraktijk bij een accountantskantoor en/of een ruime ervaring op het gebied van overheidsfinanciën. Ook heb je gevoel voor management en bestuurlijke verhoudingen én beschik je over uitstekende analytische vaardigheden. Je communicatieve vaardigheden zijn sterk ontwikkeld, zowel in de persoonlijke omgang als bij het schrijven van teksten. Overtuigingskracht en pragmatisme zijn daarbij de sleutelwoorden.

 

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende baan als medewerker concerncontrol in een zeer gevarieerde organisatie. Zowel de gemeentelijke organisatie als het vakgebied van control zijn enorm in beweging. Als concerncontrol gaan we graag voorop in deze ontwikkelingen en bieden we jou volop kansen daaraan bij te dragen. Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris minimaal € 2753,- en maximaal € 4162,- (salarisschaal 10) op basis van een 36-urige werkweek. Daarnaast bieden wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals flexibele werktijden, mogelijkheid voor thuiswerken en een individueel keuzebudget.

 

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Joop Rozendal, medewerker concerncontrol, via T 06 25 68 61 11. Wil je meer weten over de procedure bel dan met P&O-adviseur Lucas Kamps op 06 25 68 60 30 of mail lucas.kamps@gemeente-oldambt.nl.

 

Solliciteren?

We ontvangen jouw brief en cv, onder vermelding van vacaturenummer pvd01, graag digitaal voor 1 december 2017 via de sollicitatiebutton.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Trefwoorden; Medewerker Concerncontrol, Winschoten, Groningen, HBO, WO, Financieel, Financial, Financieel medewerker, management control, bedrijfseconomie, financieel econoom, financieel adviseur

Solliciteer op deze vacature


 

Gemeente Oldambt

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.