Junior Financieel Consulent

Werkgever
Gemeente Lopik
Plaats
Lopik
Regio
Utrecht
Niche
Financieel
Branche
Overheid/Non-profit
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
< 1 jaar, 1-3 jaar
Aanstelling
Parttime

Solliciteer op deze vacature

De gemeente Lopik ligt in het Groene Hart en telt ruim 14.000 inwoners, verspreid over negen kernen. De rivier de Lek, het weidse groene landschap en de dorpse kleinschaligheid bieden een aantrekkelijk woonklimaat, rust en ruimte.

 

De gemeentelijke organisatie bestaat uit de afdelingen Inwonerszaken, Ruimtelijke

Ontwikkeling & Beheer en de stafafdeling Organisatieondersteuning. De ambitie van de organisatie “Lopik samen op weg naar de toekomst” is om mee te bewegen met alle ontwikkelingen. Deze organisatie in beweging vraagt om medewerkers die flexibel zijn, kwaliteitsbewust en resultaat- en klantgericht en biedt de medewerker ook ontwikkelperspectief.

 

De Stafafdeling Organisatieondersteuning bestaat uit de taakvelden Algemeen Juridische Zaken, Personeel & Organisatie, Communicatie, Bestuurssecretariaat, Financiën en Facilitaire Zaken.

 

In verband met uitbreiding van taken zoeken wij een

 

Junior Financieel Consulent

met affiniteit voor belastingen

voor 18-24 uur per week | Lopik

 

Taken:

Je biedt ondersteuning aan de financieel beleidsmedewerkers bij de planning- en controlcyclus en draagt in samenwerking met hen zorg voor de begeleiding van de budgethouders. Je verzorgt de uitvoering van de werkzaamheden op het gebied van de Vennootschapsbelasting, de Wet markt en overheid en de BTW. Je vervult het accounthouderschap van de Belastingsamenwerking gemeenten en hoogheemraadschap Utrecht (BghU). Je voert interne controles uit op juistheid en volledigheid van de belastingverplichtingen.

 

Profiel:

Je hebt een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van bedrijfseconomie of accountancy. Je bent proactief, oplossingsgericht, klantgericht en analytisch. Je bent een teamspeler en je beleeft plezier in het oplossen van vraagstukken. Je bent zowel goed in cijfers als in de omgang met mensen.

 

Salaris en arbeidsvoorwaarden:

Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 3.749,- bruto per maand bij een fulltime functie (aanloopschaal 8, functieschaal 9), salarispeil

1 augustus 2017. De functie moet nog definitief gewaardeerd worden.

Naast je salaris ontvang je een Individueel Keuzebudget (IKB) van 16,8% die je iedere maand vrij kunt besteden aan de beschikbare doelen passend bij jouw persoonlijke wensen. Denk aan: uitbetaling, extra verlofuren of opleidingskosten.

De aanstelling in algemene dienst is voor één jaar, met vooruitzicht op een vast dienstverband bij gebleken geschiktheid. Wij kennen prima opleidingsfaciliteiten, flexibele arbeidstijden en een actieve personeelsvereniging.

 

Informatie en sollicitatie:

Informatie over de gemeente vind je op de website www.lopik.nl.   

Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met de heer

R. Walles, senior financieel beleid, tel. 0348-559955.

Je sollicitatie kun je tot uiterlijk 25 november 2017 sturen aan het college van burgemeester en wethouders van Lopik via de sollicitatiebutton.

 

Geen acquisitie

 

Trefwoorden; Financieel Consulent, Lopik, Utrecht, financieel, finance, HBO, Bedrijfseconomie, accountancy, financieel medewerker

Solliciteer op deze vacature


 

Gemeente Lopik

Resized Image

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.