Adviseur Concerncontrol

Werkgever
Gemeente Harderwijk
Plaats
Harderwijk
Regio
Gelderland
Niche
Financieel
Branche
Overheid/Non-profit
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

Adviseur Concerncontrol

Harderwijk | 36 uur

 

Harderwijk wil de organisatie verder professionaliseren. Het stafbureau Concerncontrol ondersteunt de organisatie van de gemeente Harderwijk om bewust de goede dingen te doen. We gebruiken hiervoor onder andere “de golden circle”, de PDCA cyclus en het INK-model.

 

De organisatie

De gemeente Harderwijk bestaat uit 4 domeinen (Bestuur & Organisatie, Samenleving, Ruimte en het Stadsbedrijf).  Een deel van de bedrijfsvoeringstaken is ondergebracht in het samenwerkingsverband Meerinzicht, waarin Harderwijk, Ermelo en Zeewolde participeren.

 

Het stafbureau Concerncontrol bestaat uit twee adviseurs en een concerncontroller die ook leiding geeft. Het stafbureau valt direct onder de gemeentesecretaris/algemeen directeur. De concerncontroller is vaste adviseur van het directieteam (DT). 

 

Het stafbureau heeft de volgende taken:

  • Beleid: adviseren over het proces collegeprogramma – beleidsnota’s – kadernota – (meerjaren)concernplan - begroting – tussentijdse rapportages – jaarrekening – evaluatie beleidsnota’s.
  • Financiën: kaderstelling en incidenteel beleidsmatige ondersteuning. Ondersteuning audit-commissie, begeleiding accountant, kaderstelling en faciliteren risicobeheer en opdrachtgeverschap AO/IC functie.
  • Juridisch: monitoring juridische kwaliteit en contractenbeheer.
  • Bedrijfsprocessen: verbetering, prestatiemeting, benchmarking, kaderstelling informatiebeveiliging, uitvoeren (ICT-) audits.

 

Wat verwachten we van jou?

Een goede (objectieve en zakelijke) manier van constructief samenwerken. Tegelijkertijd kritisch en verbindend kunnen zijn en te zorgen voor draagvlak, ook als een advies op weerstand stuit. Je bent een stevige gesprekspartner en voegt waarde toe. Je gaat voor theoretisch onderbouwde en in de praktijk werkende oplossingen.

 

Het functieprofiel

  • Je hebt een academisch werk- en denkniveau.
  • Je hebt een studie afgerond of studeert in de richting van bedrijfseconomie of accountancy en bent gevorderd tot en met bachelor.
  • Je hebt ervaring in bovengenoemde functie of bent nu werkzaam in de accountancy.
  • Je hebt snel overzicht, een onderzoekende geest, ziet snel verbanden, bent analytisch, creatief, een teamspeler en kunt je zaakjes goed organiseren.
  • Je houdt van een open en directe cultuur en je bent verbaal sterk.
  • Je beleeft plezier in het oplossen van vraagstukken.

 

Wij bieden

De functie (functieprofiel: Adviseur D) is gewaardeerd in schaal 11, uitloopniveau 12, met een minimumsalaris van € 2.726,- (aanloopniveau) en een maximaal salaris van € 5.384,- (uitloopniveau) per maand.

 

Informatie

Informatie wordt verstrekt door Jan Willem van Lenthe, Concerncontroller, telefoonnummer (0341-411 911). Meer achtergrondinformatie over de gemeente Harderwijk vind je op www.harderwijk.nl

 

Sollicitatie
Je kunt tot 1 mei 2017 solliciteren via de sollicitatiebutton. 

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op:

Eerste ronde 17 mei van 13.00 - 17.00

Tweede ronde 24 mei van 13.00 tot 17.00

 

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Trefwoorden; Adviseur bij het stafbureau concerncontol vacature, Harderwijk, Gelderland, gemeentebaan, beleidsmedewerker, juridisch medewerker, financieel, WO, Bedrijfseconomie, Accountancy, Accountant

 

Contactgegevens

Jan Willem van Lenthe

Solliciteer op deze vacature


 

Gemeente Harderwijk

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.