Adviseur Managementinformatie

Werkgever
Gemeente Amsterdam
Plaats
Amsterdam
Regio
Noord-Holland
Niche
Financieel
Branche
Overheid/Non-profit
Salarisindicatie
€ 3.000 - € 5.000
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime

Adviseur Managementinformatie

Amsterdam | 36 uur

 

De functie

Om de financiële sturing door het management van G&O kwalitatief verder te versterken, zijn wij op zoek naar een adviseur. Wegens het grote financiële belang van G&O binnen de gemeente is goede management- en sturingsinformatie op het niveau van de RVE als geheel cruciaal om in control te blijven. Je bent de regisseur van de Planning en Control cyclus van G&O en mede vormgever van de management- en sturingsinformatie. Dit gebeurt in samenspel met de adjunct-directeur G&O belast met financiën, de businesscontroller, het team van financieel adviseurs en de medewerkers in de lijn. Jouw werkzaamheden zijn:

 

 • Je initieert het opstellen van de periodieke managementrapportages (kwartaalrapportage, werkplan, jaarrekening en businessdossier) en draagt zorg voor de kwaliteitsborging van deze producten;
 • Je adviseert het management bij vragen vanuit de gemeenteraad, College en/of het concern over de financiën en P&C-producten;
 • Je adviseert en assisteert bij het structureren van de financiële informatie;
 • Je initieert, formuleert en implementeert verbeteringen in de (financiële) processen.

 

Wij vragen

 • Een afgeronde universitaire studie (bij voorkeur (bedrijfs)economie, bedrijfskunde, accountancy);
 • Je hebt 3 tot 5 jaar ervaring in soortgelijke functie;
 • Je bent ambitieus, proactief en zelfstandig;
 • Kennis en ervaring op het gebied van het genereren van managementinformatie en het opstellen van financiële rapportages;
 • Kennis en ervaring op het gebied van (gemeentelijk) financieel beleid en financieel bestuurlijke processen;
 • Affiniteit met cijfers, gekoppeld aan goede schrijfvaardigheden.

 

Competenties

 • Je denkt analytisch;
 • Je neemt graag initiatief;
 • Je kunt goed samenwerken;
 • Je bent resultaatgericht;
 • Je kunt gestructureerd en nauwkeurig werken;
 • Je kunt goed prioriteit stellen;
 • Je hebt een sterk omgevingsbewustzijn.

 

Wij bieden

Afhankelijk van je opleiding en werkervaring bedraagt het salaris minimaal € 3266,- en maximaal € 4740,- bruto per maand (salarisschaal 11) op basis van 36 uren per week.

De gemeente Amsterdam kent prima opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden plus een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Deze secundaire arbeidsvoorwaarden bestaan o.a. uit opname in het ABP-pensioenfonds, een maandelijkse bijdrage in de ziektekostenverzekering en per 1 januari 2017 het Individueel Keuzebudget. Dit is een vrij besteedbaar budget. Je kunt bijvoorbeeld zelf beslissen wanneer je het budget wil laten uitbetalen en hoeveel extra verlof je nodig hebt.

 

De organisatie
Afdeling Grond en Ontwikkeling maakt onderdeel uit van het cluster Ruimte en Economie. G&O geeft vorm aan de groei en ontwikkeling van Amsterdam en realiseert daarmee gemeentelijke doelstellingen op het terrein van gebieds- en vastgoedontwikkeling, erfpacht en bodemsanering. Binnen G&O werken meer dan 300 medewerkers verspreid over een aantal afdelingen (o.a. gebiedsontwikkeling en transformatie, erfpacht, bodem, werken in opdracht). Daarnaast werken nog eens circa 200 medewerkers van andere organisatieonderdelen aan de projecten van G&O en voor G&O vanuit het cluster bedrijfsvoering.

 

Informatie

Neem voor meer informatie over de functie of procedure contact op met Paul Dijkstra, businesscontroller G&O (06-51070781, p.dijkstra@amsterdam.nl) of met Asha Bahadoer, P&O-adviseur G&O (0612967922, a.bahadoer@amsterdam.nl).

 

Sollicitaties

Heb je belangstelling voor deze functie? Reageer dan uiterlijk 28 juni 2017 onder vermelding van Adviseur Managementinformatie – 17050052 via de sollicitatiebutton.

 

De gemeente Amsterdam wil een diverse en inclusieve organisatie zijn. Een organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van medewerkers gebruikt om betere resultaten te halen voor de stad. Talent als basis, diversiteit als kracht. We streven ernaar dat het personeelsbestand een afspiegeling is van de beroepsbevolking van Amsterdam met al haar aanwezige verschillen. Vacatures staan open voor iedereen, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

 

Trefwoorden; Adviseur managementinformatie vacature, Amsterdam, Noord-Holland, financiën, financieel, accountant, bedrijfskunde, bedrijfseconomie, bedrijfseconoom, WO, overheid, gemeente Amsterdam


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.