Accountant voor de Controlepraktijk

Werkgever
De Hooge Waerder
Plaats
Alkmaar
Regio
Noord-Holland
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Dienstverband
Tijdelijk
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
5-10 jaar
Aanstelling
Parttime

Solliciteer op deze vacature

De Hooge Waerder is een fullservice accountants- en advieskantoor met vijf vestigingen in Noord-Holland (Alkmaar, Heerhugowaard, Beverwijk, Haarlem en Amsterdam). Onze klanten zijn met name ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf. Onze medewerkers staan dichtbij de klant en weten wat er binnen de onderneming speelt. Zij hebben, naast kennis van het vakgebied, affiniteit met ICT-oplossingen. Er wordt op professionele wijze samengewerkt in een prettige en informele sfeer waarbij de mogelijkheid geboden wordt om zowel persoonlijk als professioneel door te groeien. Wij vinden het belangrijk dat medewerkers initiatief nemen en zelfstandigheid krijgen in de uitvoering van hun werkzaamheden.


Wegens groei van onze organisatie zijn wij voor onze vestiging in Alkmaar op zoek naar een:


Accountant voor de Controlepraktijk (m/v)

voor minimaal 3 dagen (24 uur) per week


Taken:
In deze functie verricht je (wettelijke en vrijwillige) controleopdrachten en aanverwante werkzaamheden, zoals diverse assurance-opdrachten voor cliënten van onze RA-afdeling. Je werkt in teamverband en geeft leiding aan assistenten voor een divers cliëntenpakket. Je werkzaamheden bestaan grotendeels uit het voorbereiden en reviewen van controle dossiers, zodat deze vaktechnisch gewaarborgd zijn en het aansturen van het controleteam. Je werkt nauw samen met onze externe accountants die eindverantwoordelijk zijn voor de opdrachten. Eindverantwoordelijk zijn voor kleinere controle opdrachten behoort tot de mogelijkheid. Een deel van de werkzaamheden vindt bij cliënten op locatie plaats.


Door onze informele sfeer en open communicatiestructuur krijg je een grote mate van zelfstandigheid in werkzaamheden. Je werkt in een prettige werkomgeving, waarbij de mogelijkheid geboden wordt om zowel persoonlijk als professioneel door te kunnen groeien.


Opleiding en ervaring:
Een accountancy opleiding op HBO/WO niveau en bij voorkeur de RA- of AA-titel op zak. Tevens beschik je over tenminste vijf jaar ervaring als controleleider of tenminste één jaar als verantwoordelijk accountant bij controle-opdrachten.

 

Profiel:
Een focus op kwaliteit, een professioneel kritische instelling, nauwkeurig kunnen werken, degelijk, een rechte rug en maatschappelijk betrokken zijn kernwaarden voor ons kantoor en daarmee voor de functie. Je beschikt over goede vakinhoudelijke kennis ten aanzien van controle en overige assurance-opdrachten en bent in staat om zelfstandig te werken. Je hebt oog voor kwaliteit en zorgt ervoor dat, middels jouw bijdrage, de kwaliteit van het geleverde werk op hoog niveau ligt. Ook ben je analytisch en cijfermatig sterk. Je ziet het als een uitdaging om op enthousiaste wijze invulling te geven aan deze unieke functie. Je hebt ‘feeling’ met het MKB en kunt je inleven in de activiteiten en wensen van ondernemers. Tevens ben je adviesvaardig, neem je initiatief, ben je communicatief sterk, flexibel en heb je affiniteit met ICT.

 

De werkdagen zullen in onderling overleg nader worden afgestemd.

 

Wat bieden wij?

  • Prima beloning, goede reiskostenvergoeding;
  • Prettige, collegiale en informele werksfeer;
  • 28 Vakantiedagen (op ft basis);
  • Bedrijfsfitness;
  • Ruimte voor eigen inbreng, persoonlijk ontwikkelingsplan (POP);
  • Diverse personeelsuitjes en sportieve activiteiten;
  • Professionele werkomgeving;
  • Goede PE-faciliteiten;
  • Last but not least: een goede bewaking van de balans werk-privé.


Geïnteresseerd?
stuur dan je cv voorzien van motivatie t.a.v. mevrouw S. Kroone-Verëll, Manager HR,

via de sollicitatie button.


Voor meer informatie over onze organisatie: www.werkenbijdehoogewaerder.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Trefwoorden: Accountant vacature de Hooge Waerder, RA, AA, Financieel, Finance, Accountancy, Vacature Alkmaar, Vacature Noord-Holland, Controller

Solliciteer op deze vacature


 

De Hooge Waerder

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.