Accountants

Werkgever
Balance recruitment
Regio
Caribbean, Internationaal
Niche
Financieel
Branche
Overig, Financiële dienstverlening
Dienstverband
Niet nader bepaald, Onbepaalde tijd, Tijdelijk
Opleidingsniveau
WO, HBO, HBO+
Ervaring
5-10 jaar, > 10 jaar, 3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Balance Recruitment is een hogere segment Werving & Selectie kantoor in de Dutch Caribbean, bestaande uit professionals met verschillende achtergronden. Waaronder twee juristen, voorheen werkzaam in de financiële sector (trust /advocatuur/advisory).

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde accountants, zowel beginnend als ervaren, die zin hebben in iets anders: een uitdagende carrière in de Dutch Caribbean en een leven op een mooi tropisch eiland met een internationale dynamiek.  De Dutch Caribbean kent van oudsher een goed ontwikkelde juridische/financiële sector waar diensten worden verleend aan vele internationale bedrijven uit het top segment.In de diverse en cultureel rijke omgeving van de Cariben, met steeds meer exposure met Latijns Amerika, werk je met  uitdagende (internationale) cliënten en krijg je een hoge mate van vrijheid en verantwoordelijkheid. Tegelijkertijd geniet je hoogwaardige begeleiding bij de ontwikkeling van je vaardigheden en de verbreding van je kennis. Op dit moment zijn  wij op zoek naar accountants voor internationaal opererende audit kantoren, waaronder de Big Four, voor Curaçao, Sint Maarten en Aruba.Vereisten:
•    een afgeronde HBO- of WO-opleiding (accountancy of bedrijfseconomie ) en bezig met de opleiding tot RA of AA;
•    minimaal twee jaar werkervaring in de controlepraktijk;
•    goede projectmanagement vaardigheden;
•    communicatief, sociaal vaardig en werkt graag in een team;
•    ambitieus,  talentvol en hebt doorzettingsvermogen; bereid om te reizen binnen de eilanden;
•    Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels,  en goede kennis van het   Papiaments en/of Spaans is een pré.

 

Balance Recruitment is een hogere segment Werving & Selectie kantoor in de Dutch Caribbean, bestaande uit professionals met verschillende achtergronden, waaronder twee juristen, voorheen werkzaam in de financiële sector. (Trust/KPMG advisory). Wij hebben een uitstekend netwerk in de financiële sector (banken, advocatenkantoren en audit en tax advisory firms).

Wij begeleiden professionals met de stap naar de eilanden door inzicht te geven in de beschikbare vacatures, carrière trajecten, bedrijfscultuur en leefomgeving. Ook koppelen wij regelmatig kandidaten uit Nederland aan ervaren professionals uit diverse sectoren uit het Curaçaose bedrijfsleven om verder inzicht te verschaffen in de specifieke facetten van de betreffende baan.

Verder begeleiden wij het proces om de nodige vergunningen in orde te krijgen, hiertoe schakelen wij de juiste dienstverleners in.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.