Manager Pensioenadvies - Brabant

Werkgever
Adviesgroep '88 b.v.
Plaats
Mijdrecht
Regio
Noord-Brabant
Niche
Financieel
Branche
Overig
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
Onze opdrachtgever is een middelgroot accountants- en belastingadvieskantoor, met meerdere vestigingen door heel Nederland.

Solliciteer op deze vacature

Onze opdrachtgever is een middelgroot accountants- en belastingadvieskantoor, met meerdere vestigingen door heel Nederland. Het bijzondere van dit kantoor is dat men vaktechnisch op Big Four niveau werkt. Dezelfde kwaliteit, (ontwikkelings) faciliteiten, professionele graad en commerciële gerichtheid. Wat men achterwege heeft gelaten is de politiek en hiërarchie. Het is dan ook de bedoeling dat je zo snel mogelijk cliëntencontact hebt en zelfstandigheid opbouwt. Om de laagdrempeligheid ‘hard’ te maken, heeft men letterlijk de drempels bij de deuren weggelaten; je kunt dus altijd even binnenlopen bij een collega of een senior. Men verwacht dit ook van je. 

Groei 
Men kent een jong personeelsbestand (de gemiddelde leeftijd is laag en de oudste partner is begin veertig) wat is ingegeven door het soort klanten. Voor het grootste gedeelte zijn dat jonge MKB ondernemers. Men groeit mee op het succes van de klant. Men is in 1 jaar tijd met 20 medewerkers gegroeid en verwacht de komende jaren een groei van 15%. 

Jouw achtergrond 
Men heeft de traditionele selectie op opleiding enigszins verlaten. Men kijkt naar je talenten. Zo kan het zijn dat een collega met een niet afgeronde studie, toch succesvol is. Waarom? Omdat men zich richt op communicatieve- en ondernemersvaardigheden. De juiste “fit” zogezegd. Om je thuis te voelen bij onze opdrachtgever moet je vlot en nieuwsgierig zijn en beschikken over een dynamische persoonlijkheid. Snel, zonder te kort door de bocht te zijn. Bezit je deze eigenschappen, dan is er op termijn ruimte tot partnerschap.

Het kantoor in het kort: 
• Kantoor met meerdere vestigingen en totaal rond de 120 collega´s 
• Absoluut informele sfeer en weinig verloop 
• Mooie (bovenkant) MKB klanten en RA praktijk 
• Vestigingen prima te bereiken vanaf de snelweg en mooie, ruime bedrijfspanden 
• Veelal vennoten van grote kantoren 

Functieomschrijving

Jij hebt voldoende ervaring met advisering op het gebied van pensioenen en hebt ook ervaring met het aansturen van enkele junioren. Je bent een vakman/vrouw en je hebt gevoel voor processen en mensen. Je houdt je bezig met het intern adviseren op het gebied van pensioenen voor MKB klanten. Je werkt samen met het adviesteam (accountants, fiscalisten en juristen) en bouwt de pensioenadviespraktijk verder uit. 

Jouw klanten: 
De functie biedt je afwisselende pensioenadvies werkzaamheden in de (groot) MKB- en de individuele praktijk. Dus ondernemers, medewerkers en zo nu en dan een DGA of particulier. Een brede en gevarieerde cliëntenkring dus. 

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde HBO / WO opleiding, bij voorkeur met een specialisatie in pensioenrecht
  • Je bent in het bezit van WFT Basis, Vermogen en Pensioen en de geldende PE punten
  • Je hebt 6 tot maximaal 10 jaar (!) relevante werkervaring, zowel in hoogwaardig pensioenadvies, als het managen van een adviesteam
  • Je hebt goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden (Engels en Nederlands)
  • Je hebt ervaring bij een accountants- en belastingadvieskantoor

Contactgegevens

Peter Tijssen

T: +31 297 241 459

M: +31 6 5391 1545

E: peter@groep88.nl

Solliciteer op deze vacature


 

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.