Directeur Operations (Verzekeringsmaatschappij) - Nederlandse Antilllen

Werkgever
Adviesgroep '88 b.v.
Plaats
Mijdrecht
Regio
Caribbean
Niche
Financieel
Branche
Dienstverlening algemeen
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
> 10 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
Nederlandse Antillen!!!

Solliciteer op deze vacature

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een van de grootste verzekeringsmaatschappij op de Nederlandse Antillen. Een familiebedrijf wat in de loop der tijd is overgenomen en nu in een groeifase is door overnames en gebiedsuitbreiding. Stabiel, authentiek, goed geautomatiseerd, volle focus op de klanten en de bijbehorende processen. Pracht bedrijf!!

Bedrijfscultuur

Organisatie met korte lijnen, perfecte structuur met veel ruimte voor eigen inbreng. Men heeft oog voor details, kent geen overwerk cultuur, successen worden gevierd!

Functieomschrijving

  • Je zal je voornamelijk bezig houden met het inrichten en aansturen van de organisatie op Aruba primair gericht op de Back Office activiteiten en secundair op de Front Office activiteiten.
  • Strategie en organisatiedoelstellingen vaststellen en het Commercieel beleid van de organisatie naar een lange en korte termijnbeleid voor Aruba op Operationeel gebied opstellen.
  • Inrichten, aansturen en bewaken van de organisatie en de samenwerking met andere afdelingen op Curaçao zoals, zodanig dat de doelstellingen omtrent afzet van producten, marges, time-to-market en kwaliteit van dienstverlening efficiënt behaald kunnen worden.
  • Je bent verantwoordelijk voor de planning en organisatie van de afdelingen Compliance, Finance, Claims en Back Office (admin) m.b.t. het operationeel beheer te realiseren binnen het vooropgestelde budget.
  • Analyseren van mogelijkheden tot uitbreiding van de dienstverlening van de organisatie op Aruba.
  • Aansturen, beoordelen en motiveren van de medewerkers binnen de organisatie op Aruba, in lijn met het HR-beleid, zodanig een optimale kwalitatieve en kwantitatieve bezetting te waarborgen.

Functie-eisen

  • De ideale kandidaat heeft minimaal 10 jaar ervaring in een operationele omgeving en 5 jaar in een leidinggevende functie.
  • Je beschikt over een afgeronde academische economische, financiéle of juridische opleiding.
  • Daarnaast heb je ook een brede kijk op de bank- en verzekeringssector, waardoor je vanuit een koepelview in staat bent verbeterpunten te detecteren in het licht van de markt.
  • Uitgebreide verzekeringskennis is vereist. WFT diploma's is een pre.

Wij bieden

Zijn grandioos. Naast een uitstekend salaris en uitgebreid pakket aan emolumenten. De juiste kandidaat zal het echt aan niets ontbreken.

Contactgegevens

Peter Tijssen

T: +31 297 241 459

M: +31 6 5391 1545

E: peter@groep88.nl

Solliciteer op deze vacature


 

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.