Finance Manager M/V

Werkgever
Wasco Holding B.V.
Plaats
Twello
Regio
Gelderland
Niche
Financieel
Branche
Handel
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

Wasco is dé toonaangevende technische groothandel binnen de installatiebranche in Nederland. Met ruim 45 jaar ervaring, expertise en vakmanschap zijn wij uitgegroeid tot een landelijk begrip. Meer dan 400 medewerkers werken dagelijks aan de tevredenheid van onze klanten. Onze organisatie is volop in beweging en heeft een sterke focus op groei. Wasco maakt deel uit van het beursgenoteerde bedrijf Ferguson, ‘s werelds grootste bouw gerelateerde distributeur. Mede door onze 34 vestigingen staan wij altijd dichtbij de klant. Wasco werkt actief aan de kennisontwikkeling van haar medewerkers en wil een kennisorganisatie zijn voor al haar klanten. Het huidige kennisniveau willen wij verder uitbouwen met als doel om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn bij al hun vragen en het mee te denken in systeemoplossingen.

Voor ons hoofdkantoor in Twello zijn wij op zoek naar een:

Finance Manager M/V

Een ervaren professional die samen met Wasco verder bouwt aan onze ambities.Wat ga je doen als Finance Manager?
Voor onze afdeling Finance in Twello zijn wij op zoek naar een Finance Manager die eindverantwoordelijk is voor de gehele financiële administratie, met uitzondering van de afdeling credit management. Je zorgt voor een juiste, tijdige en volledige verwerking van de financiële administratie waarbij je toeziet op de controle en analyse van deze gegevens. Je bent de inspirerende leidinggevende voor het team dat bestaat uit 5 medewerkers. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies en je draagt proactief bij aan de optimalisering en verbeteringen van de financiële processen. Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van de maand-, half jaar- en jaarrapportages inclusief het opstellen van diverse specificaties richting onze beursgenoteerde moeder, Ferguson Plc. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opmaken van de jaarrekeningen, inclusief het opstellen van diverse balansspecificaties, balansdossier/accountantsdossier en verzorg je diverse fiscale aangiften en afdrachten.

In deze functie werk je nauw samen met de Financieel Directeur en Controller en vorm je met hen het financiële hart van de organisatie. Kortom een veelomvattende functie met veel uitdagingen binnen het financiële vakgebied.

Wij vragen:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • minimaal 5-7 jaar werkervaring;
  • goede leidinggevende capaciteiten en kunnen werken in teamverband;
  • sterke analytische- en communicatieve vaardigheden;
  • je hebt een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse taal in woord en geschrift;
  • je hebt géén 9-5 mentaliteit en bent betrouwbaar, nauwkeurig en gewend om met deadlines te werken;
  • gedegen kennis van Microsoft Office (in het bijzonder Excel);
  • ervaring met Bestmate, QlikView en HFM (Hyperion) is een pré.


Wat biedt Wasco jou?
Een afwisselende fulltime baan met veel vrijheid en zelfstandigheid in een prettige werkomgeving met voldoende ontwikkelmogelijkheden. Wasco heeft een informele bedrijfscultuur en betrokken collega’s. Wij bieden een concurrerend salaris, 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen. Daarnaast bieden wij een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Standplaats voor deze functie is Apeldoorn.

Meer informatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met: Marco Kropmans, Financieel Directeur en/of Ramon Stokkentre, Controller, beide te bereiken op telefoonnummer 088 0995000.

Solliciteren op de functie van Finance Manager
Je kunt, via onze sollicitatiepagina rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je curriculum vitae en je motivatie als bijlage mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Trefwoorden: Manager, Management, Financieel Manager, Financieel Management, Finance Manager, Leidinggeven, Leidinggevende, HBO

Solliciteer op deze vacature


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2018 www.jobsinfinance.nl.