Financieel Medewerker

Werkgever
SIGRA
Plaats
Amsterdam
Niche
Financieel
Branche
Gezondheidszorg/Welzijn
Opleidingsniveau
MBO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime, Parttime
Referentienummer
20174533

Solliciteer op deze vacature

SIGRA is het samenwerkingsverband van organisaties en formele netwerken, actief in zorg en welzijn in Amsterdam/Diemen/ Amstelveen, Zaanstreek Waterland en Noord-Holland Noord.

SIGRA draagt met circa 100 zorg- en welzijnsorganisaties en ruim 130.000 medewerkers bij aan de continue verbetering van samenhang, kwaliteit en efficiëntie van de gezondheidszorg en het welzijn voor de mensen in ons werkgebied. SIGRA werkt rondom drie programma’s: Integrale Zorg & Welzijn, Arbeidsmarkt & Onderwijs en ICT, Innovatie & eHealth.

Bij SIGRA in Amsterdam is de volgende vacature ontstaan:

Financieel Medewerker

32-36 uur per week


Functieomschrijving Financieel Medewerker
Je komt als onderdeel van de afdeling financiën team SIGRA versterken. SIGRA voert de boekhouding voor een aantal verschillende organisaties. Je wordt aangestuurd door onze controller. Je bent nauwkeurig (een echte pietje precies), energiek en doortastend. Je kunt snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden en administraties. Daarnaast ben je integer en betrouwbaar, gericht op het oplossen van problemen en werk je gestructureerd en zelfstandig.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Voeren van boekhoudingen voor diverse administraties (in- en verkoop, banken, memoriaal, controleren overlopende posten);
 • Behandelen inkomende facturen, verzorgen van uitgaande facturen;
 • Voorbereiden van betalingen;
 • Debiteurenbewaking;
 • Controleren van uren- en kostenverantwoordingen
 • Ondersteunen controller;
 • Archiveren.


Als Financieel Medewerker herken je jezelf in het volgende profiel:

 • Je hebt 3 tot 5 jaar ervaring met soortgelijke werkzaamheden;
 • Je bent goed in Excel;
 • Je hebt kennis van Exact (Globe, Synergy), Office (Word, Outlook);
 • MBO niveau 4 of praktijkdiploma boekhouden is een pre;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling.


SIGRA biedt
Wij verwelkomen je binnen ons hechte team van zo’n 40 medewerkers in een kleurrijke werkomgeving. De werksfeer is open, informeel en positief. SIGRA volgt de cao Ziekenhuizen en inschaling vindt plaats afhankelijk van kennis en ervaring in schaal 40 of 45 (maximaal € 3012 bij voltijd=36 uur).

Verder ontvang je een aantrekkelijk pakket met aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een dertiende maand. Verder doet SIGRA er alles aan om een gezonde werkomgeving te creëren voor haar medewerkers.

Informatie en sollicitatieprocedure
Geïnteresseerd in deze afwisselende functie? Stuur dan vóór 6 januari 2018 je motivatiebrief en cv voorzien van referenties naar sollicitatie@sigra.nl. Vermeld in het onderwerp: sollicitatie financieel. De eerste gespreksronde is op maandag 15 januari 2018.

Voor vragen over deze vacature kan je terecht bij Nefide Keskin, n.keskin@sigra.nl of 020-5128858 (maandag tot donderdag)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Solliciteer op deze vacature


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2018 www.jobsinfinance.nl.