Merchandiser Fashion

Werkgever
Prénatal Moeder & Kind B.V.
Plaats
Amersfoort
Regio
Utrecht
Niche
Financieel
Branche
Transport/Logistiek
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
76706

Solliciteer op deze vacature

Vind jij het leuk om je samen met een enthousiast team te storten op de ontwikkeling van inkoop strategieën en assortimentsplanningen? Op dit moment zijn wij opzoek naar een nieuwe:


Merchandise Planner Fashion

 

Fulltime, AmersfoortWat ga je doen als Merchandise Planner Fashion?
Als Merchandiser ben je verantwoordelijk voor de algehele financiële voorraad planning en voorraad beschikbaarheid over de hele keten. Het doel is om te voldoen aan de verkoop-, marge- en voorraadtargets.

Je vormt beleid en voert leveranciersonderhandelingen uit met betrekking tot de Supply Chain planning en leveringscondities. Je analyseert de productprestaties en doet aanbevelingen omtrent het maximaliseren van kansen. Je bent verantwoordelijk voor het opleveren van analyses over de financiële en voorraadprestaties van de productcategorie en voor de voorraadgezondheid binnen de productcategorie (ouderdom, rotatie/ doorverkoop/Rate of sale).

Samenwerken is erg belangrijk bij deze functie. Samen met de Productmanager zal je je bezighouden met de ontwikkeling van de inkoopstrategie en assortimentsplanning. Daarnaast werk je intensief samen met je collega-Merchandisers.

Wat verwacht Prénatal van jou?

 • Je bent in staat om uit te dagen, te sparren en te adviseren op het gebied van een optimale samenstelling van het assortiment en de Supply Chain.
 • Je hebt een gestructureerde manier van werken, bent in staat om prioriteiten te stellen en accuraat te werken onder druk.
 • Je bent commercieel gedreven, enthousiast en een echte “aanpakker”.
 • Je hebt sterke analytische vaardigheden, waardoor je in staat bent om knelpunten, oplossingen en mogelijkheden voor procesverbetering te identificeren en implementeren.
 • Je beschikt over goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid, zowel in Nederlands als in Engels.
 • Je beschikt over een afgeronde relevante Hbo-opleiding en 3 tot 5 jaar relevante ervaring binnen retailplanning/financiële analyses.
 • Ervaring met SLIM 4 / SLIMSTOCK en kennis van MS-Office en ERP-systemen is een pré.


Wat biedt Prénatal jou?

 • We bieden je een uitdagende werkomgeving aan in een Retailorganisatie die volop in beweging is!
 • Goede arbeidsvoorwaarden, met veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Een aantal kortingen bij diverse verzekeringen zoals een collectieve ziektekostenverzekering en diverse kortingen op verzekeringen bij Centraal Beheer.
 • Prénatal korting op ons eigen assortiment.


Wie zijn wij?
Prénatal is dé winkel die zich richt op het verkopen van babyartikelen en alles wat daarbij komt kijken. We hebben op dit moment bijna 60 filialen verspreid door heel Nederland, verdeeld in Megastores en Citystores. Ons Servicekantoor, Prénatal Hearts, is gevestigd in Amersfoort Vathorst.
Meer informatie kun je vinden op www.prenatal.nl.

Solliciteren?
Ben jij onze nieuwe Merchandise Planner Fashion? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Dat kan door de sollicitatiebutton te gebruiken.

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Trefwoorden: Financiële planning, inkoop, logistiek, Merchandiser, hbo Finance, hbo logistiek, logistieke planning, retail planning

Solliciteer op deze vacature


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.