Strategisch Beleidsadviseur Financiële Administratie

Werkgever
Pameijer
Plaats
Rotterdam
Regio
Zuid-Holland
Niche
Financieel
Branche
Gezondheidszorg/Welzijn
Salarisindicatie
€ 3.000 - € 5.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
93885

Solliciteer op deze vacature

Pameijer is voor haar kantoor in Rotterdam op zoek naar een

Strategisch Beleidsadviseur Financiële Administratie

36 uur per weekWat ga je doen?
Als Strategisch Beleidsadviseur Financiële administratie ontwikkel, vertaal en implementeer je complex (strategisch) financieel beleid voor onze organisatie, en adviseer je het management en de Raad van Bestuur hierover.

Jij bent een expert in financiële administratie en een coach en vraagbaak voor je collega’s. Jouw taak is het om de vragen/eisen van binnen en buiten de organisatie te vertalen naar werkbare, slimme oplossingen en werkprocessen voor zowel je eigen team als het bestuur en de teams in de lijn. Daarnaast zorg je ook voor de jaarrekeningen en adviseer je over consequenties bij audits. Je signaleert ontwikkelingen op je vakgebied, ziet de gevolgen voor onze organisatie en creëert draagvlak voor deze nieuwe ontwikkelingen.

Waar kom je te werken?
Bij Pameijer. Wij ondersteunen kwetsbare mensen met psychosociale of psychiatrische problemen of een (lichte) verstandelijke beperking. Of het nu gaat om opgroeien, opvoeden, wonen, werken, vrije tijd of sociale contacten. Jouw werkplek is bij de afdeling Administratieve zaken & Productieverantwoording (AZ &PV) op het hoofdkantoor van Pameijer aan de Crooswijksesingel 66 te Rotterdam. Het team van de financiële administratie bestaat uit 22 personen en is heel divers samengesteld. Allemaal open en toegankelijk, met hun eigen taak en kwaliteiten. Met elkaar zorgen we ervoor dat alle financiële zaken goed en efficiënt geregeld zijn, zodat we de teams ondersteunen om een goede dienstverlening aan cliënten te kunnen blijven bieden. Wil je eerst meer informatie? Bel dan met Marcel van Hoek op 06-23636360. Marcel is bereikbaar tijdens kantooruren op maandag t/m donderdag.

Wat bieden wij je?

  • Een job die ertoe doet bij een zelforganiserend team van Pameijer, een van de grootste aanbieders van zorg aan mensen met een verstandelijke en/of psychiatrische beperking in Rotterdam en omgeving.
  • Afhankelijk van je opleiding en relevante ervaring een brutosalaris tussen €3.006,- en €4.385,- (cao Gehandicaptenzorg, FWG 60) op basis van een 36-urige werkweek.
  • Diverse collectiviteitsregelingen op gebied van (zorg)verzekeringen en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin o.a. fietsplan, bedrijfsfitness, vakantie-uren kopen/verkopen en een studiekostenregeling.
  • Een jaarcontract met mogelijkheid tot verlenging.
  • Pameijer stimuleert je om jezelf te ontwikkelen en in te zetten voor anderen. Dit draagt bij aan een samenleving waar iedereen ertoe doet.


Wat neem jij mee?

  • Een afgeronde financiële opleiding op HBO of WO niveau, bijv. HBO SPD.
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in de financiële administratie
  • Kennis van relevante wet en regelgeving, zoals WMO, Jeugdwet en WLZ
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Een Verklaring Omtrent Gedrag (aan te vragen voor indiensttreding).


Ben je enthousiast?
Klik vóór 22 januari 2018 op onze sollicitatiepagina en stuur je cv met een pakkende motivatiebrief naar ons op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Trefwoorden: Financiële Administratie, Beleidsadviseur, Beleid, Financieel Adviseur, Finance, SPD, WMO, Jeugdwet, WLZ

Solliciteer op deze vacature


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2018 www.jobsinfinance.nl.