Pricing Medewerker bij Otravo

Werkgever
Otravo B.V.
Plaats
Amsterdam
Regio
Noord-Holland
Niche
Financieel
Branche
Automatisering/ICT/Telecom
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

Met merken als Vliegtickets.nl, Vliegtickets.be en dé Vakantiediscounter zijn we dé speler in de Benelux en Scandinavië als het gaat om online travel. Wij zijn de afgelopen jaren stormachtig gegroeid en hebben een groei-ambitie die nog veel verder rijkt.


Otravo heeft om haar ambitie voor de toekomst waar te kunnen maken een vacature voor een


Pricing Medewerker

voor één of meerdere van de merken van Otravo.


Wie zoeken we?
Wij zoeken een kandidaat met een afgeronde opleiding op HBO-niveau in de richting van statistiek of economie. Je hebt tenminste 2 jaar ervaring binnen de reisbranche in een vergelijkbare rol bij een grote internationale organisatie. Ruime kennis van één van de GDS-systemen Sabre, Amadeus of Galileo is daarbij vereist. 

Wat ga je doen als Pricing Medewerker?
Als Pricing Medewerker ben je verantwoordelijk voor de pricing-strategie van één of meerdere van onze merken en/of airlines. Hierbij zorg je ervoor dat alle aangeboden routes en airlines optimaal geprijsd zijn en in lijn met de doelstellingen en strategie, met inachtneming van marktomstandigheden, contractafspraken en juridische aspecten. 

Je schakelt hiervoor regelmatig met airline contracting voor het behalen van staffels en bonussen en stemt je strategie hierop af. Uiteraard altijd met de wensen van de klant in jouw achterhoofd. 

In deze functie doe je actief mee in het commerciële pricing overleg, je levert input in de vorm van analyses en rapportages en draagt oplossingen aan ter verbetering van de afzet en marge door in te spelen op de vraag en aanbod in de markt. 

Samen met het supply- en marketingteam speel je in op ad-hoc-verkoopkansen. Je denkt mee over campagnes en je bepaalt welke pricing ingezet wordt om de campagnedoelstellingen te halen. Je denkt daarnaast proactief mee over mogelijke efficiency-slagen, zoals bijvoorbeeld automatische benchmarking en tooling. 

Jouw vaardigheden

 • Hbo werk- en denkniveau, afgeronde opleiding in de richting statistiek of economie heeft een sterke pré;
 • 2+ jaar werkervaring binnen de reisbranche in een vergelijkbare rol;
 • Expert op het gebied van GDS-systemen zoals Sabre, Amadeus of Galileo
 • Analytisch zeer sterk, cijfermatig inzicht en Excel kent geen geheimen voor jou;
 • Je bent in staat om je verkregen inzichten te vertalen naar concrete commerciële adviezen;
 • Brede kennis van de online travel-markt op het gebied van vliegtickets;
 • Je weet exact wat de klant wil en hoe de markt beweegt en bent in staat om aan de juiste knoppen te draaien voor de beste performance;
 • Je bent de spil tussen de afdelingen pricing, airline contracting en analytics en spart dagelijks met je SEA-collega’s voor een optimale balans tussen pricing en AdWords-campagnes;
 • Je bent een teamspeler met visie;
 • Ambitieus. Je komt te werken in een snelgroeiende, constant aan verandering onderhevige organisatie, waar we de lat hoog leggen;
 • Je bent flexibel en kunt snel schakelen.


Otravo biedt
We reserveren voor jou een mooie werkplek in ons leuke kantoor aan de Herengracht in Amsterdam. Hier heerst een relaxte werkomgeving waar veel gelachen wordt. Als Pricing medewerker werk je hier met veel vrijheid en verantwoordelijkheid binnen een overzichtelijk team van specialisten. 

Vanzelfsprekend bieden we een goed salaris en reiskostenvergoeding. Daarnaast heeft werken bij een reisbedrijf ook nog andere voordelen: je krijgt een zeer uitgebreide gratis reis- en annuleringsverzekering en kunt rekenen op korting op onze vakanties en andere producten als autohuur. 

We hebben een hands-on-mentaliteit en een broertje dood aan vergaderen. We zorgen ervoor dat je vol met de inhoud aan de slag kunt en je kunt blijven ontwikkelen. Het belangrijkst is dat je de tijd en vrijheid krijgt om je werk goed te doen en te doorgronden. Daar worden we allebei beter van. 

Solliciteren op de functie van Pricing Medewerker
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Laat je CV met motivatie achter op onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Economie, Economisch, Commercieel Advies, Pricing Agent, Revenue Agent, IATA, GDS, Sabre, Galileo

Solliciteer op deze vacature


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.