Business Controller

Werkgever
Kamer van Koophandel
Plaats
3511 BT
Regio
Utrecht
Niche
Financieel
Branche
Overheid/Non-profit
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
1-3 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
80324

Solliciteer op deze vacature

Business Controller

 

Als nieuwe Business Controller bij de Kamer van Koophandel vervul je een spilfunctie binnen onze organisatie, juist nu er grote veranderingen plaatsvinden.

 

Wat ga je doen?

 

Wij zoeken een financieel expert, die zich niet makkelijk omver laat blazen en kritisch durft te zijn. Iemand die graag aan de voorkant opereert, kijkt naar het verhaal áchter de cijfers en een gewaardeerde sparringpartner is voor de Raad van Bestuur, managers en andere stakeholders. Jouw informatie en adviezen zijn een solide basis voor vergaande strategische beslissingen. Als ervaren professional ben je in deze functie helemaal op je plaats, want je:

 

 • Verzorgt de gedegen planning- en control-cyclus waar wij op kunnen bouwen.
 • Geeft gevraagd en ongevraagd advies over performancevraagstukken, financieel en operationeel risicomanagement.
 • Voorziet management en de Raad van Bestuur van essentiële sturingsinformatie.
 • Bent een drijvende kracht achter de totstandkoming van het businessplan.
 • Ondersteunt bij de ontwikkeling en implementatie van control-methodieken.

 

Jouw toegevoegde waarde

 

Wij zoeken een Business Controller die vanuit een breed perspectief werkt, weet wat er in de buitenwereld te koop is en die kennis actief gebruikt om klanten te ondersteunen. Met laveren in complexe, gevoelige situaties als natuurlijk talent stel jij je kritisch op, zonder daarbij het contact te verliezen.

 

Je hebt een scherp oog voor risicomanagement en zet resultaatgericht de juiste acties uit. Je begrijpt welke impact majeure verandertrajecten hebben op de zachte kant van de organisatie en speelt hier uitstekend op in. Gezien de ontwikkelingen binnen de KvK is het handig als je ervaring hebt met IT- en performancemanagement.

Daarnaast beschik je over:

 

 • Minimaal een afgeronde relevante universitaire opleiding.
 • Circa 5 jaar ervaring als Business Controller in een complexe organisatie.
 • Een ondernemende, klantgerichte instelling.
 • Scherp analytisch vermogen en een hoge organisatiesensitiviteit.
 • Uitstekende communicatieve eigenschappen.

 

De Kamer van Koophandel

 

Als Kamer van Koophandel leveren wij informatie, diensten en producten voor heel ondernemend Nederland. Wij helpen ondernemers starten, innoveren en groeien in binnen- en buitenland. Onze data, kennis en advies bieden we zoveel mogelijk online aan.

 

We zijn een publieke, landelijke organisatie met zo’n 1400 betrokken en bevlogen medewerkers. Om het beste uit onszelf te halen, werken we aan onze talenten en ontwikkelen we ons voortdurend. We werken op 20 plekken in het land, waaronder het hoofdkantoor in Utrecht. Ben je op zoek naar afwisselend en interessant werk binnen een moderne organisatie die maatschappelijk relevant is, dan pas je goed bij ons!

 

Wat we jou bieden

 

Een uitdagende functie in een nieuw team waar je je passie in kwijt kunt en dagelijks nieuwe mogelijkheden tegenkomt. Met veel ruimte en vrijheid om zelfstandig te handelen en tot mooie resultaten te komen. Zo lever je een belangrijke bijdrage aan het succes en de herkenbaarheid van de KvK. En dan ook nog:

 

 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Salaris maximaal in schaal 11 BBRA (afhankelijk van je opleiding en ervaring).
 • Een jaaraanstelling met mogelijkheid tot een vast contract.
 • Veel mogelijkheden voor inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling.
 • Een Mobility Mixx kaart voor ov, met genoeg ov-mogelijkheden op loopafstand, zodat je makkelijk op je werk komt.
 • Werken in een inspirerend team in Utrecht.

 

Tijd om te ondernemen

 

Met een ondernemende houding kom je binnen de Kamer van Koophandel het verst. Mensen die kansen signaleren en deze snel verzilveren, passen dan ook het beste bij ons. Ben jij zo iemand? Kom in actie en solliciteer voor 15 mei. Stuur je brief en cv naar vacatures@kvk.nl, gericht aan Grethe Diekerhof.

 

Wil je eerst meer weten over de functie-inhoud, neem dan contact op met Jurgen Aalbers, Teamleider Business Control, telefoonnummer 06- 306 282 16. Een assessment kan onderdeel zijn van de selectieprocedure.

 

Vanwege de urgentie voor de invulling van deze functie, wordt de vacature zowel bij het mobiliteitscentrum van de Kamer van Koophandel als intern bij de Kamer van Koophandel gesteld, waarbij uiteraard geschikte verplichte vwnw-kandidaten voorrang hebben.

 

Acquisities n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer op deze vacature


 

Kamer van Koophandel

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.