Financieel Specialist Cliëntenadministratie

Werkgever
's Heeren Loo Zorggroep
Plaats
Wekerom
Regio
Gelderland
Niche
Financieel
Branche
Gezondheidszorg/Welzijn
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Parttime
Referentienummer
93085

Solliciteer op deze vacature

Financieel specialist, werken op het snijvlak tussen procesmanagement en cliëntenadministratie in de regio Ede.


Heb jij de ambitie om je in te zetten voor mensen met een verstandelijke beperking en wil je werkzaam zijn op het snijvlak tussen zorg en administratie?


’s Heeren Loo heeft voor de regio Ede een vacature voor een:

Financieel Specialist Cliëntenadministratie

24 -28 uur


Wat ga je doen als Financieel Specialist Cliëntenadministratie?
Je bent, samen met een collega, de essentiële schakel tussen de cliëntenadministratie, de afdeling control en onze financiers. Hierbij ondersteun je de regio door het maken van financiële en administratieve analyses gericht op het realiseren van een tijdige, volledige en betrouwbare cliëntenadministratie. Daarnaast heb je een belangrijke rol in monitoren van betalingen van gefactureerde zorg. Je bent tevens de onmisbare schakel tussen de regio en het concern. Verder heb je veelvuldig extern contact met verschillende instanties en gemeenten.

Je adviseert de manager bedrijfsvoering actief wanneer ontwikkelingen aanpassingen vragen van de regio. Je begrijpt als geen ander de samenhang tussen beheerste bedrijfsvoering en kwalitatief goede zorg leveren. 

Het team van de Cliëntenadministratie gaat samen voor een accurate en optimale registratie van cliëntgegevens en past zich aan binnen een continu veranderende omgeving en wet -en regelgeving op het sociaal domein en de langdurige zorg. 
Daarnaast zijn we dienstverlenend en informerend naar collega-afdelingen. 

Wie zijn wij?
Je bent onderdeel van het bedrijfsbureau Gelderland-Midden. Je werkt in een team dat bestaat uit verschillende disciplines. We zijn een bedrijfsbureau dat dichtbij het primair proces staat waardoor er dagelijks contact is met onze cliënten. We hebben als doel ‘Ontzorging van het zorgproces door een professioneel en goed draaiend bedrijfsbureau'. 
Momenteel is het bedrijfsbureau volop bezig met verdere professionalisering en zijn we op zoek naar een collega die hier actief aan wil bijdragen. 

’s Heeren Loo werkt vanuit de visie dat elk mens uniek is en zich wil ontwikkelen om nieuwe ervaringen op te doen. Wij vinden het van belang dat cliënten deel uit maken van een inspirerende omgeving, die recht doet aan hun diversiteit aan zorgvragen en behoefte aan ontmoeting. Een goede samenwerking tussen onze regio en ons hoofdkantoor in Amersfoort is essentieel om dit klimaat voor onze cliënten te kunnen realiseren. In deze functie is het de uitgelezen kans hier in te kunnen investeren. 

Wat vragen wij?

  • Je beschikt over een afgeronde HBO Bedrijfskunde, Finance & Control, Zorgmanagement, MER of vergelijkbare achtergrond;
  • Je hebt kennis over specifieke AO/IC van zowel het sociale domein als de WLz en je kennis is up to date op het gebied van ontwikkelingen en wet- en regelgeving in de gehandicaptenzorg;
  • Je hebt voldoende analytisch vermogen om werkprocessen en uitvoeringsproblemen op te kunnen lossen op een dusdanige wijze dat er een juiste balans is tussen het belang van de cliënt en dat van de organisatie;


Kortom: kennis van administratieve en financiële processen, oplossen van knelpunten en het verbeteren van werkprocessen, zelfstandig werken en samenwerken, maken jou tot de medewerker die wij zoeken! 

Wat biedt ’s Heeren Loo jou?
Salaris is conform CAO Gehandicaptenzorg in functieschaal (FWG) 45 en wordt gebaseerd op je ervaring en opleiding. 's Heeren Loo beloont niet alleen in salaris. Als grootste werkgever in de gehandicaptenzorg zijn er vol op doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien en investeren in relevante scholing- en opleidingsmogelijkheden. 
In deze functie krijg je tevens de mogelijkheid om buiten de gebaande paden te gaan en met creatieve oplossingen te komen. 

Opmerkingen

  • De eerste gesprekken vinden plaats op donderdag 8 februari 2018.
  • Een assessment maakt deel uit van deze procedure en vindt plaats in de week van 12 tot 16 februari.


Wil je meer informatie?
Neem dan gerust contact op met Ilja Ezinga, via telefoonnummer 06-20246360. 

Solliciteren op de functie van Financieel Specialist Cliëntenadministratie
Enthousiast? Solliciteer dan uiterlijk 26 januari 2018 via onze sollicitatiepagina.

Als dé geschikte kandidaat zich aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we soms wat langer door. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Finance, Financieel, Financiële, Finance Specialist, Financieel Specialist, Administratief Medewerker, Financieel Medewerker, Bedrijfskunde, Controlling, Controller

Contactgegevens

Ilja  Ezinga

Solliciteer op deze vacature


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2018 www.jobsinfinance.nl.