Teamleider Service Center Financiën

Werkgever
CZ
Plaats
Tilburg
Regio
Noord-Brabant
Niche
Financieel
Branche
Overig
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
86352

Solliciteer op deze vacature

CZ heeft voor haar locatie in Tilburg een vacature voor een

Teamleider Service Center Financiën


Wat ga je doen als Teamleider Service Center Financiën?
Binnen de divisie Financiën is de afdeling "Service Center Financiën" gepositioneerd. Deze servicegerichte eenheid binnen CZ heeft tot taak het leveren van de complete financiële administratie (incl. gerelateerde processen) én financiële verantwoordingsrapportages t.b.v. het leveren van goede externe en interne financiële en niet-financiële informatie voor zowel CZ als CbusineZ. Het Service Center Financiën richt zich op de ondersteuning van de business en heeft de ambitie zich proactief als een partner in business op te stellen, met kennis van zaken. Dit Service Center Financiën heeft tot doel de interne klant te ontzorgen en kwalitatief goed te ondersteunen. Dit volgt geheel uit de missie van de divisie Financiën "Grip op Geld en Performance". Hiermee levert Financiën de organisatie een aantal essentiële diensten die het de organisatie mogelijk maakt haar strategische doelen te bereiken.

Het Service Center Financiën is organisatorisch ingedeeld in een aantal klantgerichte en functionele teams. Een klantteam is integraal verantwoordelijk voor de complete financiële administratie en voor het opleveren van (wettelijke) verantwoordingsrapportages van haar (interne) klanten en juridische entiteiten. De functionele teams zijn verantwoordelijk voor de divisieoverstijgende dienstverlening en producten die niet specifiek zijn toe te wijzen aan een divisie. Voorbeelden hiervan zijn salarisadministratie, materiële vaste activa, crediteurenadministratie en Premiebeheer & Eigen Risico Administratie (PEA). Voor twee van deze functionele teams zoeken wij één enthousiaste Teamleider. De aandachtgebieden van deze teamleider zijn Salarisadministratie én Liquiditeiten en PEA.
Doel van de functie is het zorgdragen voor de realisatie van de dienstverlening en doelstelling van het team door het geven van hiërarchische leidinggeven aan de medewerkers en het bewaken, bijsturen en optimaliseren van de (vakinhoudelijke) kwaliteit en efficiency van de dienstverlening.

Als teamleider ben je eindverantwoordelijk voor jouw aandachtgebieden (Salarisadministratie én Liquiditeiten en PEA). Je taken en verantwoordelijkheden bestaan uit:

 • Adviseren over beleid, strategie en de realisatie daarvan voor het eigen vakgebied / werkveld en afdeling
 • Tijdig signaleren en implementeren van relevante ontwikkelingen in vaktechniek & wet- en regelgeving.
 • Leveren van een actieve bijdrage aan de planning & control cyclus door middel van het gevraagd en ongevraagd opstellen van kwalitatieve en kwantitatieve analyses, adviezen en (interne en externe) rapportages.
 • Beheren en optimaliseren van beleid, processen, procedures en datamodellen welke hier aan ten grondslag liggen.
 • Optreden als projectmanager en/of deelnemer van projecten binnen het vakgebied financiën.
 • Opstellen en realiseren van een lange termijn resourceplanning voor de realisatie van vernieuwingen en verbeteringen binnen CZ binnen het eigen werkveld
 • Ontwikkelen en realiseren van middellange termijn strategie en budget voor een team vakspecialisten.
 • Leidinggeven aan twee teams vakspecialisten .
 • Coachen van vakspecialisten.
 • Voert het HRbeleid uit binnen het betreffende team medewerkers.


Wie zoeken we?
Een enthousiaste HBO-er die zich voornamelijk bezig gaat houden met het realiseren van gestelde doelstellingen van twee functionele teams, door het aansturen van de teams (6 en 6) medewerkers met een diepgaand vakspecialisme én bent ook zelf actief. Je bent integer, klantgericht en vindt het leuk om met anderen samen te werken, maar je kunt jouw eigen werk tevens prima zelfstandig uitvoeren en neemt daar ook de verantwoordelijkheid voor.

In het kort, wat vinden wij belangrijk:

 • Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding, bij voorkeur met aanvulling van een Praktijk Diploma Loonadministratie;
 • Je kunt impactanalyses maken;
 • Je bent proactief en klantgericht;
 • Je kunt zelfstandig werken en bent analytisch sterk;
 • Je bent in staat om draagvlak te creëren en beschikt over implementatiekracht;
 • Je hebt leidinggevende ervaring;
 • Je hebt organisatiesensitiviteit


Aantal werkuren en salaris
Het gemiddeld aantal werkuren ligt op 34 per week. Je bruto jaarsalaris is marktconform te noemen (inclusief 8 % vakantietoeslag en 8,5 % eindejaarsuitkering). De secundaire arbeidsvoorwaarden daarbij zijn een zeer interessante aanvulling op je basissalaris. Onder andere op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en opleiding steekt CZ met kop en schouders boven het reguliere werkveld uit.

Solliciteren op de functie van Teamleider
Solliciteren op deze vacature kan alleen via onze sollicitatiepagina. Gebruik hiervoor de button 'solliciteer'. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Frank Veldman, manager, telefoonnummer 06-13153308.

Overige informatie
Wij bieden een gezonde balans tussen werk en privé, waarbij aandacht is voor de vitaliteit van jou als medewerker. CZ juicht 'Het Nieuwe Werken' toe, waarbij thuiswerken en flexibel werken tot de mogelijkheden behoort.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Trefwoorden: Leidinggeven, Leidinggevend, Leidinggevende, Teamleider, Finance, Financieel, Financiële, CZ, Verzekeringen, Tilburg

Solliciteer op deze vacature


 

CZ

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.