Procescontroller

Werkgever
Woonzorg Nederland
Plaats
Amstelveen
Regio
Noord-Holland
Niche
Financieel
Branche
Overheid/Non-profit, Overig
Salarisindicatie
€ 3.000 - € 5.000, € 5.000 - € 7.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
1-3 jaar, 3-5 jaar, 5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

Woonzorg Nederland wil op korte termijn de governance verstevigen door de interne beheersing van haar processen anders te monitoren. In dit kader willen wij de afdeling Control versterken met twee:

Procescontrollers
36 uur per week

Naast het op een systematische wijze actualiseren en beschrijven van de processen, zijn de procescontrollers verantwoordelijk voor de verankering van de risicomonitoring in de processen en het benoemen van de interne beheersingsmaatregelen. De controllers verrichten daarnaast audits gericht op het toetsen van risicoprofielen en de werking van beheersingsmaatregelen, uitgaande van een Controlplan. Ze worden hierbij ondersteund door de businesscontrollers.

De procescontrollers maken onderdeel uit van het team Control, dat rechtstreeks onder de CFO is gepositioneerd. Gericht op het handhaven van de 'three lines of defence' binnen Woonzorg Nederland, worden adviezen van het team Control rechtstreeks afgestemd met de proceseindverantwoordelijke MT-leden.

Het team Control van Woonzorg Nederland bestaat uit de volgende disciplines:

 • Financial Control: het borgen van de betrouwbaarheid van interne en externe rapportages en monitoren van adequate follow-up van hieruit volgende interventies door de eindverantwoordelijke.
 • Business Control: kwantitatief en kwalitatief analyseren en ondersteunen van MT-leden.
 • Proces Control: het uitgaande van geïdentificeerde risicoprofielen monitoren van de werking van het interne beheersingssysteem en adviseren over versterking van dit systeem, afgestemd op toekomstige ontwikkelingen binnen de doelstelling om te komen tot een effectieve en efficiënte bedrijfsvoering.


Inhoud van je werk.

 • Je realiseert project-, proces- en controloptimalisatie in een coördinerende en inhoudelijke rol. Je brengt de kritische processen, risico’s en beheersmaatregelen in kaart en richt de benodigde maatregelen in.
 • Je focust je niet alleen op de harde beheersmaatregelen, maar ook op zachte beheersmaatregelen voortkomend uit de soft controls (aspecten van cultuur en gedrag).
 • Je houdt je bezig met het inrichten van governance rondom interne controle / beheersing, ontwikkelt managementrapportages op proces- of projectniveau en een beheerraamwerk (control framework).


Wie zijn wij?
Onze missie is helder: mensen zo lang mogelijk zelfstandig laten wonen door het bieden van comfortabele woonruimte en een hoogwaardig aanbod van diensten en uitstekende service aan kwetsbare ouderen en mensen met een beperking die beschut willen wonen. Met ruim 27.500 huurwoningen en 15.000 plaatsen in verzorgings- en verpleegtehuizen heeft Woonzorg Nederland een voortrekkersrol in het verbeteren van de woonbeleving van 55-plussers.

Woonzorg Nederland is een top-10 corporatie met een belegd vermogen van ruim € 5 miljard, die binnen de sector streeft om als beoogd leider haar GRC-structuur (Governance, Risk & Compliance) meer adequaat op te zetten en te monitoren. Hierbij wil Woonzorg Nederland met een dynamisch en jong team moderne instrumenten inzetten (self assessments, soft controls etc.) om dit doel te bereiken.

Wat vragen wij?

 • Je hebt afgeronde wo-opleiding in een financiële richting.
 • Je hebt aantoonbare ervaring met soft controls.
 • Je bent analytisch sterk.
 • Je bent besluitvaardig.
 • Je bent zowel mondeling, schriftelijk en communicatief sterk.


Wat bieden wij?
Veel vrijheid, zelfstandigheid en ruimte om je rol zelf in te vullen. Een afwisselend takenpakket. Een baan in een moderne, open maatschappelijke onderneming met gezonde ambities. Leuke jonge collega’s die van aanpakken houden. Ruimte voor persoonlijke groei onder andere door aantrekkelijke opleidingsmogelijkheden.

We verwachten veel van onze medewerkers. Daar staat tegenover dat je ook veel terug krijgt. We bieden een prima salaris en jaarlijks stellen we aanvullende arbeidsvoorwaarden op. We hanteren de cao Woondiensten. Voor deze functie geldt een salaris in schaal L (minimaal € 4.017,- en maximaal € 5.580,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

Interesse?
Ga dan vóór vrijdag 2 juni a.s. naar www.werkenbijwoonzorg.nl en upload je cv en sollicitatiebrief via het online sollicitatieformulier. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nancy van Kleef, HR-adviseur, via 020 – 666 2666.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. De interne en externe werving wordt gelijktijdig opgestart. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

Contactgegevens

Nancy van Kleef

Solliciteer op deze vacature


 

Woonzorg Nederland

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.