Proces Controller

Werkgever
Woonzorg Nederland
Plaats
Amstelveen
Regio
Noord-Holland
Niche
Financieel
Branche
Overig, Overheid/Non-profit
Salarisindicatie
€ 3.000 - € 5.000, € 5.000 - € 7.000
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
5-10 jaar, > 10 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

Proces Controller
Standplaats: Amstelveen

Als Proces Controller realiseer je project-, proces- en controloptimalisatie in een coördinerende en inhoudelijke rol. Je brengt de kritische processen, risico’s en beheersmaatregelen in kaart en richt de benodigde maatregelen in. Je focust je niet alleen op de harde beheersmaatregelen, maar ook op zachte beheersmaatregelen voortkomend uit de softcontrols (aspecten van cultuur en gedrag). Je houdt je bezig met het inrichten van governance rondom interne controle/ beheersing, ontwikkelt managementrapportages op proces- of projectniveau en een beheer raamwerk (control framework). Je maakt onderdeel uit van het team Control, dat rechtstreeks onder de CFO is gepositioneerd. Gericht op het handhaven van de ‘three lines of defence’ binnen Woonzorg Nederland worden activiteiten van het team Control rechtstreeks afgestemd met de proces eindverantwoordelijke MT-leden.

Wie zijn wij
Woonzorg Nederland is de grootste landelijke woningcorporatie, die zich richt op ouderen en mensen met een zorgvraag. Met 29.000 zelfstandige huurwoningen en 15.000 plaatsen in verzorgings- en verpleeghuizen heeft Woonzorg Nederland een voortrekkersrol in het verbeteren van de woonbeleving van 55-plussers. Wij maken graag kennis met innovatieve denkers en klantgerichte doeners. We bieden betekenisvol en uitdagend werk binnen een ambitieuze, open en mensgerichte maatschappelijke onderneming. Het centrale kantoor van Woonzorg Nederland is gevestigd in Amstelveen. Hier werken wij nauw samen met onze clusterkantoren verspreid over het land.

Ons aanbod

  • Een uitdagende functie in een steeds complexer wordende omgeving met veel vrijheid en zelfstandigheid.
  • Een baan in een moderne, open, maatschappelijke onderneming met gezonde ambities.
  • Ruimte voor persoonlijke groei, onder andere door aantrekkelijke opleidingsmogelijkheden.


Je profiel
Je hebt een afgeronde financieel-economische opleiding op wo-niveau. Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie en aantoonbare ervaring met soft-controls. Ervaring in de corporatiesector is gewenst. Voor deze functie is analytisch vermogen van groot belang. Kennis van en ervaring met complexe financiële processen is een vereiste. Daarnaast behoren uitstekende communicatieve- en sociale vaardigheden, besluitvaardigheid en onafhankelijkheid tot de functie-eisen.

Onze arbeidsvoorwaarden
We verwachten veel van onze medewerkers. Daar staat tegenover dat je ook veel terug krijgt. Zo bieden we een prima salaris. Woonzorg Nederland hanteert de cao Woondiensten. Daarnaast worden jaarlijks aanvullende arbeidsvoorwaarden opgesteld. Voor deze functie geldt een salaris in schaal L cao Woondiensten (minimaal € 4.017,- en maximaal € 5.580,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur).

Interesse?
Stuur dan vóór 22 januari a.s. via het online sollicitatieformulier je sollicitatiebrief en cv. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ronald Peerdeman, Business Controller via 020-6662514. Kijk op www.woonzorg.nl voor meer informatie over onze organisatie.

De interne en externe werving wordt gelijktijdig opgestart. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten voorrang. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Solliciteer op deze vacature


 

Woonzorg Nederland

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2018 www.jobsinfinance.nl.