Business Controller

Werkgever
Woonzorg Nederland
Plaats
Amstelveen
Regio
Noord-Holland
Niche
Financieel
Branche
Overheid/Non-profit, Overig
Salarisindicatie
€ 3.000 - € 5.000, € 5.000 - € 7.000
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
5-10 jaar, > 10 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

Business Controller
Standplaats: Amstelveen

Als Business Controller draag je in belangrijke mate bij aan het succes van ons bedrijf. Je geeft invulling aan en voert het Controlplan uit. Samen met de andere Controllers doorloop je de Planning & Control cyclus. Je verzorgt analyses op stuurinformatie en je toetst plannen aan het beleid en de strategie van het bedrijf. Je adviseert (gevraagd en ongevraagd) de business t.a.v. procesbeheersing, rapportage, sturing en risico inschatting. Je houdt toezicht op de adequate werking van de AO/IC (administratieve organisatie en interne controle) door het uitvoeren van cijfer- en procescontroles. Je hebt een ondersteunende rol bij de informatie uitvraag door de afdeling Reporting.

Wie zijn wij
Woonzorg Nederland is de grootste landelijke woningcorporatie, die zich richt op ouderen en mensen met een zorgvraag. Met 29.000 zelfstandige huurwoningen en 15.000 plaatsen in verzorgings- en verpleeghuizen heeft Woonzorg Nederland een voortrekkersrol in het verbeteren van de woonbeleving van 55-plussers. Wij maken graag kennis met innovatieve denkers en klantgerichte doeners. We bieden betekenisvol en uitdagend werk binnen een ambitieuze, open en mensgerichte maatschappelijke onderneming. Het centrale kantoor van Woonzorg Nederland is gevestigd in Amstelveen. Hier werken wij nauw samen met onze clusterkantoren verspreid over het land.

Ons aanbod

  • Een uitdagende functie in een steeds complexer wordende omgeving met veel vrijheid en zelfstandigheid.
  • Een baan in een moderne, open maatschappelijke onderneming met gezonde ambities.
  • Ruimte voor persoonlijke groei, onder andere door aantrekkelijke opleidingsmogelijkheden.


Je profiel
Je hebt hbo-werk- en -denkniveau en een afgeronde financieel-economische opleiding, bijvoorbeeld Bedrijfseconomie of Accountancy. Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Ervaring in de corporatiesector is gewenst. Voor deze functie is analytisch vermogen van groot belang. Kennis van en ervaring met complexe financiële processen is een vereiste. Daarnaast behoren uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden en onafhankelijkheid tot de functie-eisen.

Onze arbeidsvoorwaarden
We verwachten veel van onze medewerkers. Daar staat tegenover dat je ook veel terug krijgt. Zo bieden we een prima salaris. Woonzorg Nederland hanteert de cao Woondiensten. Daarnaast worden jaarlijks aanvullende arbeidsvoorwaarden opgesteld. Voor deze functie geldt een salaris in schaal L cao Woondiensten (minimaal € 4.017,- en maximaal € 5.580,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur).

Interesse?
Stuur dan vóór 22 januari a.s. via het online sollicitatieformulier je sollicitatiebrief en cv. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ronald Peerdeman, Business Controller via 020-6662514. Kijk op www.woonzorg.nl voor meer informatie over onze organisatie. Een selectieassessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

De interne en externe werving wordt gelijktijdig opgestart. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten voorrang. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer op deze vacature


 

Woonzorg Nederland

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2018 www.jobsinfinance.nl.