Business controller

Werkgever
Wolters Kluwer Tax and Accounting
Plaats
Hoevelaken
Regio
Gelderland, Noord-Holland, Utrecht
Niche
Financieel
Branche
Dienstverlening algemeen, Handel
Dienstverband
Onbepaalde tijd, Tijdelijk
Opleidingsniveau
HBO+, HBO
Ervaring
5-10 jaar, > 10 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

Verantwoordelijk zijn voor onze veelbelovende Nederlandse startup Basecone en Europese CS&O-organisatie, waar alles draait om features, zoveel mogelijk groeien en om de verdere Europese uitrol tot een succes te maken?

Business controller

De baan
Als business controller ben jij verantwoordelijk voor de gehele financiële planning, maandafsluiting en performance reporting voor jouw focusentiteiten: Basecone en de Europese Cloud Strategy Organisation (CS&O). In deze rol zit je aan de ene kant bij Basecone, een snelgroeiend en succesvol SaaS bedrijf en aan de andere kant bij onze CS&O-organisatie. De Europese Wolters Kluwer Tax and Accounting-organisatie waarin alle Cloud-activiteiten geconcentreerd zijn op het gebied van CAMS (Cloud applicatie management & security) en softwaredevelopment. Bij CS&O beweeg je continue tussen alle belangen in van de landen en afdelingen, die de route van on premise naar Cloud gaan volgen. Basecone en CS&O zijn daar de absolute voorlopers in.

Je begint om de verdere basis neer te zetten voor de financial reporting en daarna krijg je ruimte om je rol als business controller uit te voeren. Jij bent betrokken bij alle aspecten rondom de jaarlijkse begrotingen, latest estimates en een on-going evaluatie van de bedrijfsrisico's en kansen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de accurate financiële verslaggeving en op de toekomst gerichte rapportages en analyses over het financiële succes van jouw businessunits.

Jij bent een belangrijke schakel tussen de financiële administratie, de businessowners en Wolters Kluwer Tax and Accounting Nederland en Europa. Je verzamelt, beoordeelt en interpreteert financiële gegevens en vertaalt deze in begrijpelijke rapportages voor de diverse budgethouders en managers. In deze job is geen dag hetzelfde. Meedenken met het management geeft jou energie en het geven van gevraagd en ongevraagd advies zit in je bloed. Door de grote groei is er veel ruimte en mogelijkheid om initiatief te nemen en dat wordt ook zeker gewaardeerd.

Regelmatig neem je deel aan projecten waarbij je een leidende rol zal hebben. Je rapporteert aan de finance director Cloud Strategy Organization (CS&O) die in München zit. In deze functie werk je samen met het financial shared service center in Hoevelaken. En je Basecone collega’s in Baarn vinden het prettig als je daar ook 1-2 dagen in de week bent.

Jouw profiel
Als sterke business partner weet je je collega’s te challengen, vind je het niet erg om je handen vies te maken en hou je van dynamiek en snel schakelen.

  • Je hebt minimaal een bachelor in een financiële richting bijvoorbeeld, finance & control of bedrijfseconomie.
  • Je hebt 5-7 jaar ervaring als business of project controller waarin je gewend bent om afhankelijkheden te hebben.
  • Ervaring in de ICT-industrie, bij voorkeur in een agile softwareomgeving, is een absolute pre.
  • Je snapt wat agile werken is, want geeft je direct een goede start.
  • Je maakt je nieuwe systemen voor de FP&A, KPI-rapportages en corporate verslaggeving snel eigen. Oracle is prettig
  • Excel beheers je op gevorderd niveau.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.


Ons aanbod
Elke dag ligt er vers fruit voor je klaar, maar daar doe je het in eerste instantie niet voor natuurlijk. Als business controller kun je rekenen op een goed salaris dat aansluit bij deze functie. Je krijgt van ons in eerste instantie een tijdelijk dienstverband, omdat we willen kijken of de functie bij je past. Is dat het geval, dan ligt er een vast contract voor je klaar.

Bovendien krijg je 25 vakantiedagen, op basis van 40 uur. Daar komt bij dat je reiskosten ontvangt, namelijk € 0,19 per kilometer. Als je met het openbaar vervoer reist, vergoeden we die kosten volledig. Ons kantoor ligt op 3 minuten lopen van het station en er zijn voldoende gratis parkeerplekken waar je je auto kwijt kan.

Solliciteren
Upload je Engelse cv en motivatiebrief via het online sollicitatieformulier, maar uiterlijk 20 augustus. In de week hierna laten we je weten of je wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek.

Wil je meer informatie voordat je solliciteert? Neem dan contact op met Ester Oomens, interim business controller. Je kunt haar bellen op 06- 12391108. Of kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.vacaturesbijwolterskluwer.nl.

Wolters Kluwer Tax & Accounting Nederland doet haar eigen recruitment. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Contactgegevens

Ester Oomens

Solliciteer op deze vacature


 

Wolters Kluwer Tax and Accounting

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.