Medewerker financiële administratie

Werkgever
Werk en Inkomen Lekstroom
Plaats
Nieuwegein
Regio
Gelderland, Utrecht, Zuid-Holland
Niche
Financieel
Branche
Overheid/Non-profit
Salarisindicatie
€ 2.000 - € 3.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd, Tijdelijk
Opleidingsniveau
MBO, HBO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Parttime

Solliciteer op deze vacature

Werk en Inkomen Lekstroom (WIL) is de uitvoeringsorganisatie voor werk, inkomen en schuldhulpverlening voor de gemeenten Houten, IJsselstein, Lopik, Nieuwegein en Vianen. Vanuit het stadshuis in Nieuwegein werken we hard aan de doorontwikkeling van onze jonge organisatie. Daarvoor hebben we mensen nodig die gedreven en toegewijd zijn en de handen uit de mouwen steken. WIL biedt je volop mogelijkheden om daarbij ook jezelf verder te ontwikkelen. In onze dienstverlening stellen wij de klant centraal. Ter versterking van de afdeling Bedrijfsvoering zoeken wij een enthousiaste en daadkrachtige:

Medewerker financiële administratie
20-24 uur per week

Bij Werk en Inkomen Lekstroom (WIL) geloven wij dat de kracht van mensen de sleutel is tot meedoen in deze maatschappij. Want wie meedoet, kan gericht vooruit. Wij geven gerichte ondersteuning aan diegenen die dat écht nodig hebben. WIL begeleidt mensen naar werk, geeft inkomensondersteuning, voert minimaregelingen uit en biedt schuldhulpverlening aan inwoners van de gemeenten Houten, Lopik, IJsselstein, Nieuwegein en Vianen.

Door mensen te helpen naar vermogen mee te doen in de maatschappij, willen we sociale uitsluiting, armoede of schulden voorkomen. Inkomensondersteuning of een uitkering is geen blijvende oplossing, maar soms nodig om weer stappen vooruit te kunnen maken. Wij zetten erop in om mensen zo snel mogelijk te laten opveren uit het financiële vangnet, zodat ze weer op eigen benen kunnen staan.

Wat houdt deze functie in?
Als medewerker financiële administratie draag je zorg voor het bijhouden van de verschillende geldstromen die in onze organisatie binnenkomen en uitgaan. Je verzamelt, ordent en registreert financiële gegevens om belangrijke informatie met betrokkenen te kunnen delen.

Welke taken voer je uit?
Beheer administratie:

  • Debiteuren/crediteurenbeheer in zijn volle omvang.
  • Opstellen van aanwijzingen voor de verwerking en toepassing van gegevens.
  • Bewaken van de kwaliteit en het overzicht van administraties.
  • Signaleren van knelpunten en het doen van verbetervoorstellen.


Gegevensbewerking:

  • Uitvoeren van administratief contractbeheer.
  • Verzorgen van betaalruns van uitkering- en niet-uitkeringsbetalingen via de bank.
  • Rappelleren over tijdigheid en wijze van aanlevering.
  • Beoordelen van gegevens op de van toepassing zijnde regelgeving.


Wie zoeken wij?
Je hebt minimaal mbo-werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar ervaring als administratief medewerker op een financiële afdeling bij voorkeur in een gemeentelijke organisatie. Ruime ervaring met geautomatiseerde systemen waaronder Key2Finance is noodzakelijk. Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en werkt nauwkeurig en integer. Je beschikt over analytisch vermogen en kwaliteitsgerichtheid staat bij jou hoog in het vaandel.

Wat bieden we?
Een uitdagende baan in een organisatie die volop in ontwikkeling is. WIL kent goede ontwikkelmogelijkheden en prima arbeidsvoorwaarden conform de CAR-UWO. De aanstelling is in eerste instantie voor een jaar, met mogelijkheid tot verlenging. De functie is ingedeeld in salarisschaal 7 en bedraagt maximaal € 2.986,- bruto per maand op basis van een fulltime werkweek (36 uur). Naast een bruto maandsalaris ontvang je vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, levensloopbijdrage en 2 bovenwettelijke verlofdagen in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB). Je bepaalt zelf waaraan je het IKB besteedt. WIL hanteert daarnaast flexibele werktijden.

Is deze functie jou op het lijf geschreven?
Stuur dan vóór 17 januari 2018 jouw cv en motivatiebrief naar sollicitaties@wil-lekstroom.nl.

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Arnold Vries, Controller, op 030-7022 408. Voor vragen over de selectieprocedure kun je contact opnemen met Dominique Roost, HR-adviseur, via 030-7022 373. Mailen kan ook naar sollicitaties@wil-lekstroom.nl. Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.wil-lekstroom.nl.

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken met onze selectiecommissie. De gesprekken zullen naar verwachting worden gevoerd in week 3 en 4.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Contactgegevens

Arnold Vries

Solliciteer op deze vacature


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2018 www.jobsinfinance.nl.