Medewerker VvAA Leven

Werkgever
VvAA
Plaats
Utrecht
Regio
Utrecht
Niche
Financieel
Branche
Dienstverlening algemeen
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
1-3 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

Medewerker VvAA Leven

De afdeling
Klantgerichtheid, resultaatgerichtheid en samenwerking zijn een 'way of life' bij Leven. Onze klantgerichtheid is uniek in de levenbranche. Zo heeft VvAA Leven in 2017 (wederom) de nummer 1-positie bereikt bij een landelijk onderzoek uitgevoerd door het Verbond van Verzekeraars. In ieder contactmoment met onze leden willen wij de klantverwachting overtreffen. Je werkt nauw samen met diverse andere afdelingen binnen de organisatie. Samen met het team beheer je de levensverzekeringsportefeuille en draag je jouw steentje bij aan de verdere ontwikkeling van onze service, processen en producten. Wij zoeken een nieuwe collega die ons team komt versterken!

Wat ga je doen?
Als medewerker Leven ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de fiscale/ juridische beoordeling en technische acceptatie van nieuwe levensverzekeringen en wijzigingen in bestaande verzekeringen. Je houdt je bezig met het administratieve proces, maar bent ook in staat om (fiscale) vragen te beantwoorden en de vraag achter de vraag te achterhalen. Dit betekent dat je onder meer aanvragen en mutaties accepteert en verwerkt in het systeem, relaties tijdig schriftelijk danwel per e-mail antwoord geeft op vragen en hen telefonisch te woord staat. Daarnaast voer je ook berekeningen uit en werk je zowel individueel als in teamverband aan het optimaliseren van diverse (afdelingsoverstijgende) processen.

Wat bieden wij jou?
VvAA biedt je een afwisselende en uitdagende functie in een omgeving die zich kenmerkt door kwaliteit en eigen verantwoordelijkheid. We kennen ruime studie- en opleidingsmogelijkheden, een dertiende maand, flexibele werktijden, de mogelijkheid om extra verlof te kopen en korting op financiële producten. Ook verdien je een goed salaris, dat afhankelijk is van je opleiding en ervaring. We bieden je in eerste instantie een contract van een jaar aan.

Wat vragen wij van jou?
Je bent enthousiast, leergierig, communicatief vaardig en je bent op zoek naar een uitdagende baan waarin je jezelf continu wil blijven ontwikkelen. Je hebt affiniteit met de wet- & regelgeving op het gebied van levensverzekeringen en je bent (minimaal) in het bezit van WFT Vermogen en WFT Basis. Verder heb je enkele jaren relevante werkervaring en ben je op korte termijn beschikbaar. Daarnaast heb je goede kennis van de Nederlandse taal en toon je eigen initiatief.

Meer informatie over de functie?
Bel dan met Daan van Kuijk op telefoonnummer 030 – 24 749 32 of de HR-specialisten: anne.van.vliet@vvaa.nl of larissa.verheul@vvaa.nl, telefoonnummer 030 - 247 46 27.  Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.vvaa.nl.

Solliciteren?" >
Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature? Reageer dan direct via het online sollicitatieformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contactgegevens

Daan van Kuijk

Solliciteer op deze vacature


 

VvAA

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.