Administrateur

Werkgever
VertiDrive
Plaats
Rotterdam
Regio
Zuid-Holland
Niche
Financieel
Branche
Automatisering/ICT/Telecom, Techniek
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO, HBO+
Ervaring
5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

Ben jij iemand die precies weet hoe je een financiële administratie op een accurate en efficiënte wijze moet voeren, managen en beheren? En werk jij graag mee aan het financieel gezond houden van een snelgroeiende, internationaal georiënteerde onderneming? Solliciteer dan snel naar de functie van:

Administrateur
locatie: Rotterdam

Jouw taken en verantwoordelijkheden
Als administrateur bij VertiDrive voer je de volledige financiële administratie. Je geeft leiding aan een parttime administratief medewerkster en bent verantwoordelijk voor de financiële administratie. Daarnaast bewaak je de budgetten, verzorg je de rapportages en bewaak je onze cashflow. Je werkt mee aan (meerjaren)begrotingen en je ziet toe op de uitvoering hiervan. Met jouw financiële inzicht ben je een professionele en specialistische gesprekspartner voor onze interne en externe relaties. Ons management kan met financiële vragen bij jou terecht en je onderhoudt de contacten met banken, de belastingdienst en onze accountant.

Andere werkzaamheden die tot jouw dagelijkse takenpakket behoren, zijn:

  • btw-aangiften verzorgen;
  • actief beheren van debiteuren en crediteuren, in samenwerking met onze afdelingen Sales en Inkoop;
  • in samenwerking met R&D subsidies aanvragen, bewaken en verantwoorden;
  • aansturen van de salarisadministratie.


Bij goed functioneren, wil jij als ambitieuze administrateur graag doorgroeien naar de functie van controller.

Jouw profiel
Je bent een analytisch en kritisch ingestelde persoonlijkheid met een accurate en gestructureerde werkwijze die probleemloos het (financieel) overzicht kan houden. Je hebt een financieel-bedrijfseconomische hbo-opleiding gevolgd of een SPD-opleiding. Je beschikt over minimaal vijf jaar werkervaring in het zelfstandig voeren van administraties en het is prettig als je al specifieke ervaring hebt opgedaan bij een (internationaal) opererend bedrijf in de machinebouw.

Andere functie-eisen die van belang zij om deze functie goed te vervullen, zijn:

  • ervaring in rapporteren aan management en directie van analyses tussen 'actual budget' en (cashflow) forecasting.
  • goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • kennis en ervaring met Exact (Online) is een pre.


Waarom werken bij VertiDrive?
VertiDrive is een relatief jonge en innovatieve onderneming. Door de ambitieuze en professionele medewerkers kun je rekenen op een interessante, inspirerende en prettige werkomgeving. VertiDrive gaat uit van de ondernemingszin van de werknemers. Wij zijn daarom bereid om deze voortdurend uit te dagen en verder te ontwikkelen door middel van scholing en het bieden van interessante carrièremogelijkheden, zowel nationaal als internationaal. Het businessplan dat VertiDrive opstelt voor de lange termijn, biedt voor veel medewerkers de nodige kansen en mogelijkheden. Zowel op het gebied van kennisontwikkeling als loopbaanplanning. De verhuizing afgelopen september naar onze nieuwe, grotere locatie in Rotterdam is het startsein geweest om VertiDrive’s ambities en plannen, samen met onze mensen, verder uit te kunnen rollen.

Over VertiDrive
VertiDrive is opgericht in 2008. Wij zijn een innovatief bedrijf, gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en vermarkten van duurzame, veilige en milieuvriendelijke robottechnologische oplossingen. Vanzelfsprekend streven wij bij het produceren en leveren van deze oplossingen altijd naar een optimale klanttevredenheid. Onze ontwikkelde robots en aanverwante producten worden over de hele wereld ingezet van de Verenigde Staten tot en met Singapore en van Noorwegen tot en met Zuid-Afrika, in de maritieme, petrochemische en offshore industrie. In de toekomst gaan we deze robots en aanverwante producten in nog meer landen en industrieën inzetten. Kijk voor meer informatie over onze organisatie op: www.vertidrive.nl

Interesse?
Wil jij graag aan de slag bij ons als Administrateur? Dan kijken wij uit naar jouw cv en motivatie! Je kunt jouw gegevens sturen naar Maurice Hofman, maurice@vertidrive.nl of via het contactformulier. Wij nemen jouw solicitatie zo snel mogelijk in behandeling en laten je binnen veertien dagen weten of we je uitnodigen op ons kantoor voor een eerste gesprek. En wie weet, maak jij binnenkort deel uit van het VertiDrive-team.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contactgegevens

Maurice Hofman

Solliciteer op deze vacature


 

VertiDrive

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.