Manager Financiën & ICT

Werkgever
Van Hooff Intern Transport (BDO)
Plaats
Tiel
Regio
Gelderland, Noord-Brabant, Utrecht
Niche
Financieel
Branche
Transport/Logistiek
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO+, HBO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

Onze relatie Van Hooff Intern Transport is de multi-brand specialist op het gebied van verhuur, onderhoud, verkoop en keuring van interne transportmiddelen, reinigingsmachines en voorbouwapparatuur. De organisatie heeft jarenlange ervaring met diverse A-merken en voorziet haar klanten van onafhankelijk advies en maatwerkoplossingen. Van Hooff Intern Transport is een dynamische organisatie die ook op dit moment sterk in beweging is. Goede werksfeer, humor, zekere mate van vrijheid en diversiteit aan collega’s kenmerken de organisatie.
 
In verband met groei en verdere professionalisering van de organisatie zijn wij op zoek naar een initiatiefrijke:

Manager Financiën & ICT
fulltime
 
Als manager Financiën & ICT (MT-lid) ben je verantwoordelijk voor uitvoering van de financiële functie binnen het bedrijf. Je stuurt daarbij een team van ervaren medewerkers (circa 5 fte) aan. Je zorgt voor tijdige en heldere maandrapportages en voor de ontwikkeling van nieuwe rapportages en dashboards op basis van behoefte vanuit de business en het MT. Je ontwikkelt beleid op het gebied van financiële controle. Als manager Financiën & ICT wordt het jouw opdracht om vanuit de afdeling financiën meer de rol van business partner te vervullen en wordt er van je verwacht dat je een kritische adviseur bent voor de overige MT-leden. De vertaalslag van algemeen beleid en investeringen naar de financiële consequenties voor de organisatie komen bij jou vandaan.
 
Ten aanzien van ICT is jouw doel in deze functie om de organisatie slimmer en efficiënter te laten werken door de juiste inzet en inrichting van automatiseringsoplossingen. Daarbij treed je op als projectmanager en ben je ook verantwoordelijk voor het applicatiebeheer. Door inzicht in alle bedrijfsprocessen weet je de juiste rapportages te (laten) bouwen en zorg je voor diepgang in de analyse van bedrijfsresultaten. Je monitort kosten en contracten en zorgt voor optimaal gebruik van alle applicaties en de borging daarvan in de organisatie.
 
Het betreft een uitdagende en brede functie binnen een veranderende omgeving. Het gaat om een nieuwe functie binnen het bedrijf, waardoor er ruimte is voor je eigen invulling, initiatieven en verbetervoorstellen.
 
Functie-eisen en persoonskenmerken

  • Afgeronde financiële opleiding op minimaal hbo-niveau, bij voorkeur aangevuld met een financiële vervolgopleiding.
  • Minimaal 3 tot 5 jaar relevante werkervaring en toe aan een 2e of 3e carrièrestap.
  • Ervaren en initiatiefrijke manager die als adviseur van de business kan optreden en kan bijdragen aan optimalisatie van bedrijfsprocessen, planning en control en gebruik van ICT-middelen. Gedegen kennis van en een sterke visie op zowel financiën als ICT.
  • Bij voorkeur ervaring in een no-nonsense, dynamische omgeving (handel, productie, lease), waarbij ervaring met kapitaalgoederen een absolute pre is.
  • Proactief, stevige persoonlijkheid, analytisch, hands-on, kritisch, samenwerkingsgericht. Kortom, voor jou geldt: 'denken & doen'.


Aanbod
Bij Van Hooff Intern Transport kom je te werken in een team van enthousiaste collega’s. Geboden wordt een marktconform salaris, een goed pensioen en arbeidsvoorwaarden behorende bij de cao metaalbewerkingsbedrijf. Er is uitzicht op een vast dienstverband.

Interesse?
De werving en selectie wordt verzorgd door BDO Advisory. Jouw sollicitatie, voorzien van een op de functie toegesneden cv en motivatie, kan toegestuurd worden middels het online sollicitatieformulier op www.bdorecruitmentsolutions.nl t.a.v. Merel Festraets, vacaturenummer 208. Jouw sollicitatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Voor meer informatie kun je contact met Merel Festraets opnemen via telefoonnummer 030-284 9960. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contactgegevens

Merel Festraets 

Solliciteer op deze vacature


 

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.