Medewerker Stook- en Servicekosten

Werkgever
Talis
Plaats
Nijmegen
Regio
Gelderland
Niche
Financieel
Branche
Overheid/Non-profit
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
MBO, HBO
Ervaring
1-3 jaar
Aanstelling
Fulltime, Parttime

Voor het team Bedrijfsvoering zijn we op zoek naar een:

Medewerker Stook- en Servicekosten
(32-36 uur per week)

Wie zijn wij?
Als woningcorporatie bouwen, verhuren en beheren we ruim 14.000 woningen in Nijmegen en Wijchen. We zijn een sociale huisvester. We nemen onze verantwoordelijkheid in het netwerk van wonen, welzijn en zorg. We zorgen voor passende, betaalbare en toekomstbestendige woningen in goed functionerende wijken. We bieden daarmee aan klanten die niet zelfstandig in hun woonbehoefte kunnen voorzien een steun in de rug.

Team Bedrijfsvoering
In het team Bedrijfsvoering (circa 24 fte) zijn de teams ICT, Control en Financiële Administratie samengevoegd tot één team. Hierdoor zijn de drie belangrijke rollen in de informatiehuishouding van Talis in één team bij elkaar gebracht. Het team Bedrijfsvoering levert vanuit die positie een bijdrage aan de visie, missie en doelstellingen van Talis door te zorgen voor adequate interne en externe informatievoorziening en verantwoording en bedrijfseconomische analyses en advies.

Wat ga je bij ons doen?
In deze veelzijdige functie ben je onder andere verantwoordelijk voor een juiste financieel-administratieve verwerking van de stook- en servicekosten. Je zorgt ook voor het opstellen van mailings en brieven naar de huurders. Daarnaast heb je contact met leveranciers en huurders over te leveren diensten en de daarbij horende kosten. Ook eventuele binnenkomende klachten en bezwaren (telefonisch of schriftelijk) handel je af en pak je klantvriendelijk en voortvarend op. Tot slot lever je ook een bijdrage aan de beleidsontwikkeling op het gebied van de stook- en servicekosten en zorg je voor een tijdige signalering van ontwikkelingen (bijvoorbeeld in wet- en regelgeving) en doorvertaling daarvan naar de praktijk.

Wie ben jij?
Je beschikt minimaal over een afgeronde mbo-opleiding in financieel-economische richting. Een afgeronde hbo-opleiding is een pre. Je hebt minimaal 2 jaar (werk)ervaring opgedaan met financiële processen. Dat mag ook buiten de woningcorporatiesector zijn. Je werkt nauwkeurig en zorgvuldig. Je hebt affiniteit met cijfers, maar zeker ook je communicatieve en contactuele vaardigheden zijn sterk ontwikkeld. Je kunt goed met huurders communiceren, zowel mondeling als schriftelijk. Moeilijke gesprekken ga je niet uit de weg. Daarnaast ben je flexibel en stressbestendig.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden in eerste instantie een jaarcontract voor 32-36 uur per week in een dynamische omgeving. Je kunt rekenen op een marktconform salaris (salarisschaal F van de cao Woondiensten – minimaal € 2.414,- bruto per maand en maximaal € 3.174,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek) en goede arbeidsvoorwaarden vanuit de cao voor woningcorporaties.

Sollicitatieprocedure
Wil je meer inhoudelijke informatie over de functie, neem dan contact op met Pieter Verbroekken, medewerker Stook- en Servicekosten, telefoonnummer (024) 352 39 30. Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.talis.nl.

Ben jij degene die wij zoeken en ben je geïnteresseerd? Stuur dan je motivatiebrief en curriculum vitae uiterlijk 25 juni 2017 naar Christine Salters, P&O, Postbus 628, 6500 AP Nijmegen. Je kunt ook mailen naar vacature@talis.nl. De eerste gespreksronde wordt gehouden op donderdag 6 juli 2017. Met de meest geschikte kandidaten vindt een vervolggesprek plaats op dinsdag 11 juli 2017.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Contactgegevens

Pieter Verbroekken


 

Talis

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.