Senior Medewerker Financiële Administratie

Werkgever
Stichting Bo-Ex '91
Plaats
Utrecht
Regio
Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland
Niche
Financieel
Branche
Overheid/Non-profit
Salarisindicatie
€ 3.000 - € 5.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
1-3 jaar, 3-5 jaar, 5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

Senior Medewerker Financiële Administratie
(36 uur)

Het team Financiële Administratie is op zoek naar een zelfstandige, oplossingsgerichte en proactieve Senior medewerker Financiële Administratie voor 36 uur per week.

Wat ga je doen?
Met 6 medewerkers is het team verantwoordelijk voor het uitvoeren, analyseren en rapporteren van financieel administratieve zaken. In de functie van senior medewerker financiële administratie ben jij medeverantwoordelijk voor een correcte financiële administratie. Je houdt je bezig met één of meerdere van de volgende resultaatgebieden:

  • Verwerking van mutaties, analyse en afstemming van grootboek- en subadministraties (o.a. projecten, onderhoud, leningen, verzekeringen en vaste activa).
  • Het leveren van een bijdrage aan de maand-, kwartaal- en jaarrapportage.
  • Het verzorgen en verwerken van fiscaliteiten (btw/ verhuurderheffing/ gemeentelijke lasten).
  • Afrekening stook- en servicekosten.

Je bent kerngebruiker van het automatiseringssysteem en de rechterhand van de teamleider en vervangt haar bij afwezigheid.

Wat neem je mee?
Je hebt minimaal een afgeronde MBA-opleiding (moderne bedrijfsadministratie) en meerdere jaren relevante werkervaring en uitstekende kennis van en affiniteit met geautomatiseerde systemen, met name op het gebied van Excel). Ervaring met Dynamics Empire is een pre. 

Door je klant- en servicegerichte instelling kun je goed schakelen met collega’s en relaties. Je spreekt naast de taal van cijfers, ook de taal van mensen. Je bent zelfstandig maar levert ook graag een actieve bijdrage aan een gezamenlijk resultaat. Natuurlijk ben je accuraat en heb je een gestructureerde werkhouding. Bij veranderende omstandigheden kun je je moeiteloos aanpassen en kun je goed omgaan met werkdruk en deadlines.

Wat bieden wij?
We bieden een uitdagende baan met zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. De functie is ingeschaald in schaal H (minimaal € 3.057,00 en maximaal € 3.820,00 bruto per maand bij een 36-urige werkweek). Je krijgt eerst een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Je gaat werken bij een maatschappelijk gedreven organisatie met volop kansen om te werken aan uitdagende projecten, waar ruimte is voor ontwikkeling en opleiding en goede arbeidsvoorwaarden conform cao Woondiensten.

Wie zijn wij?
Onze slogan 'Wonen begint bij mensen' geeft aan dat Bo-Ex staat voor goed wonen in een prettige en veilige woon- en leefomgeving waarin mensen kunnen kiezen voor wonen zoals dat bij hen past. Onze klanten beschouwen wij als uitdrukkelijk vertrekpunt voor ons handelen. Onze maatschappelijke positie komt vooral tot uitdrukking door onze inzet voor mensen, die door inkomen of andere omstandigheden, minder kansrijk zijn op de woningmarkt.

Bo-Ex is een ondernemende woningcorporatie met circa 9.000 woningen in Utrecht en Nieuwegein. Wij werken met 93 enthousiaste en betrokken medewerkers aan de verbetering van de kwaliteit van het wonen en de leefbaarheid in wijken en buurten.

Spreekt de vacature je aan en voldoe je aan de eisen?
Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie uiterlijk 14 mei 2017 via het online sollicitatieformulier.

Je reactie wordt verwerkt door VHVV. Via hen ontvang je een ontvangstbevestiging en overige correspondentie. De eerste kennismakingsgesprekken vinden plaats in week 21/22. Een talentenassessment is onderdeel van de wervingsprocedure. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Amber Jansen, Teamleider Financiële Administratie, 030-2827213. 

We kijken uit naar je reactie!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer op deze vacature


 

Stichting Bo-Ex '91

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.