Ervaren Controller

Werkgever
Siza
Plaats
Arnhem
Regio
Gelderland
Niche
Financieel
Branche
Gezondheidszorg/Welzijn
Dienstverband
Onbepaalde tijd, Tijdelijk
Opleidingsniveau
WO, HBO+, HBO
Ervaring
3-5 jaar, 5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

Ervaren Controller

De afdeling
Het team Planning & Control maakt onderdeel uit van de afdeling Beleid & Advies. Op deze afdeling werken adviseurs met een diversiteit aan deskundigheid (Planning & Control, HR en Facilitair). Onze drijfveren zijn: van betekenis zijn, kansen scheppen, verantwoordelijkheid nemen en plezier.

Wij zoeken een collega die zich verbindt met de klant, die zaken signaleert en bespreekbaar maakt, die adviseert, faciliteert en ondersteunt om uiteindelijk het beste voor onze cliënten te realiseren. Innovatie en ontwikkeling zijn belangrijke drijfveren voor je. Jouw enthousiasme is je toegevoegde waarde.

Werkzaamheden
Als controller ben je partner van het management bij vraagstukken op bedrijfseconomisch gebied, bij investeringsvraagstukken en bij de financiering hiervan. Je signaleert financiële en maatschappelijke ontwikkelingen en komt met voorstellen voor oplossingsrichtingen.

Organisatiedoelstellingen en wettelijke voorschriften vertaal je naar financiële analyses en kaders. Met relevante management- en stuurinformatie, een investeringsbeoordeling en voorstellen versterk je managers bij bedrijfseconomische beslissingen en het uitwerken van verbeterscenario’s. Je toetst of de doelstellingen en planningen worden gehaald en rapporteert daarop.

Functie-eisen
Je hebt een afgeronde bedrijfseconomische opleiding op hbo- of wo-niveau en je hebt ruime en recente ervaring met bovenstaande werkzaamheden. Vanzelfsprekend heb je kennis van relevante wet- en regelgeving en kennis van onder andere vastgoed- en verhuurprocessen. Ook ben je goed op de hoogte van de (financiële) effecten van de transities in zorg en welzijn. Je hebt een brede interesse, belangstelling voor vastgoedcontrol en je vindt het een uitdaging jezelf verder te ontwikkelen. Je bent enthousiast, nieuwsgierig, resultaatgericht, klantgericht en betrouwbaar.

Het aanbod van Siza
Je werkt in een betekenisvolle omgeving met gepassioneerde collega’s. Je opdracht is uitdagend. Je kunt flexibel werken waardoor je veel vrijheid hebt in het indelen van je werk. Je start met een aanstelling voor bepaalde tijd van 12 maanden met de intentie om deze bij goed functioneren te continueren. Afhankelijk van je ervaring wordt een salaris bepaald dat is gebaseerd op de zwaarte van de functie.

Over Siza
Siza biedt ondersteuning en zorg aan mensen met een lichamelijke, verstandelijke, of meervoudige beperking en aan mensen met autisme of niet-aangeboren hersenletsel. De dienstverlening van Siza loopt uiteen van ondersteuning thuis tot aan 24-uurszorg in een woongroep en van behandeling tot en met begeleiding naar werk. Siza ondersteunt op die momenten dat het nodig is en daagt mensen uit om hun grenzen waar mogelijk te verleggen. Bij Siza werken 2500 medewerkers die zorg en ondersteuning bieden aan ruim 3500 mensen. Siza heeft 150 locaties verspreid over Gelderland en Brabant.

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martin Lijssen, telefoon 06-51451486. Kijk op www.siza.nl voor meer informatie over onze organisatie.

Heb je belangstelling voor de functie, reageer dan vóór zondag 29 oktober 2017 via het online sollicitatieformulier. De gesprekken vinden plaats op vrijdag 9 en maandag 13 november. Een assessment kan deel uit maken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contactgegevens

Martin Lijssen

Solliciteer op deze vacature


 

Siza

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.