Senior financieel medewerker

Werkgever
Travers
Plaats
Zwolle
Regio
Gelderland, Overijssel
Niche
Financieel
Branche
Gezondheidszorg/Welzijn
Salarisindicatie
€ 2.000 - € 3.000, € 3.000 - € 5.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd, Tijdelijk
Opleidingsniveau
HBO+, HBO
Aanstelling
Fulltime, Parttime

Solliciteer op deze vacature

Senior financieel medewerker
Vakman of vakvrouw met passie voor het vak
32 - 36 uur per week


Over Travers
Travers is een maatschappelijke onderneming die met kinderopvang, welzijnswerk en culturele activiteiten bijdraagt aan vitale buurten, wijken en dorpen. Travers is actief in Noord-/ Oost-Nederland: van Apeldoorn tot Groningen. Vanuit de merknamen Doomijn (kinderopvang), Kinderopvang OOK, Travers Welzijn (ontmoeting en participatie), Zwolle Doet! (vrijwilligerswerk en informele zorg) en Hedon (poppodium) creëert Travers een fijnmazig netwerk van locaties en activiteiten, waarmee het werk stevig wordt verankerd. Het hoofdkantoor (jouw toekomstige werkplek?) staat in Zwolle. Er werken 1000 medewerkers bij Travers.

Travers werkt vanuit de volgende kernwaarden:

  • Bron van groei: ontwikkeling van medewerkers is de belangrijkste opgave.
  • Verbindend: wij geloven in de kracht van samenwerken.
  • Onderscheidend: medewerkers van Travers zijn de beste vakmensen en hebben het lef om hun nek uit te steken.


Jouw rol
Samen met jouw collega’s ben jij verantwoordelijk voor het voeren van een juiste, tijdige en volledige financiële administratie van de bedrijven binnen de sector Doomijn. Doomijn telt ruim 200 vestigingen. Jij verzorgt de coördinatie van de dagelijkse werkzaamheden, beheert het grootboek, verzorgt de maandafsluiting en fungeert als eerste aanspreekpunt. Hierbij word je ondersteund door collega’s ten aanzien van het verwerken van bankmutaties, inkoopfacturen en het uitvoeren van het betalingsproces. Daarnaast heb je een belangrijke rol in het opstellen van de jaarrekening, de begroting en diverse periodieke rapportages.

Heb jij het in je?
Je hebt ervaring met complexe en omvangrijke administraties en kunt het overzicht bewaren. Je kan goed samenwerken en levert een actieve bijdrage aan een gezamenlijk resultaat. Je bent analytisch sterk, accuraat en je hebt er ook plezier in om zelf deels uitvoerend bezig te zijn. Je bent een goede gesprekspartner en in staat om vragen van managers en collega’s te doorgronden en te beantwoorden. Jij bent proactief en stressbestendig. Voor jou is het een uitdaging om deadlines te halen en het beste uit jezelf en anderen te halen. Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding in bedrijfseconomie, bedrijfsadministratie of accountancy. Jij hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie opgedaan. Kennis van de branche kinderopvang is een pre.

Ben jij onze nieuwe bevlogen collega die onze afdeling komt versterken? Die collega die vanuit zijn/haar karakter en ervaring de verantwoordelijkheid voor de gehele administratie van verschillende bedrijven op zich kan nemen? Dan zoeken wij jou!

Wij bieden

  • Groei en ontwikkeling zijn voor ons belangrijke waarden. We vinden het belangrijk dat jij je zo goed mogelijk kunt ontplooien. Daarom bieden wij goede scholingsmogelijkheden en hebben wij een eigen Travers Academie.
  • Binnen Travers is de cao Sociaal Werk van toepassing. De functie is ingeschaald in salarisschaal 7 (max. € 46.000 bruto per jaar inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering).
  • Wij bieden bij aanvang van het dienstverband een jaarcontract. Bij goed functioneren hebben wij de intentie om het dienstverband te verlengen voor onbepaalde tijd.


Passen wij bij jou?
En denk je dat jij bij ons past? Dan kijken we uit naar jouw schriftelijke reactie. Verstuur deze vóór 8 januari 2018 via het online sollicitatieformulier. De eerste gespreksronde vindt plaats op 16 januari 2018. De tweede gespreksronde op 18 januari 2018.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mariëlle Wijma, manager Financiële Administratie, via email m.wijma@travers.nl of tel: 038 – 750 8316. Kijk op www.travers.nl voor meer informatie over onze organisatie.

Voor deze vacature wordt zowel intern als extern gelijktijdig geworven. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Contactgegevens

Mariëlle Wijma

Solliciteer op deze vacature


 

Travers

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2018 www.jobsinfinance.nl.