Regio Controller (V17.0306)

Werkgever
's Heeren Loo
Plaats
Monster
Regio
Zuid-Holland
Niche
Financieel
Branche
Gezondheidszorg/Welzijn
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO, HBO
Ervaring
1-3 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

Regio Controller, in de zorg bij een boeiende en veranderende organisatie. (V17.0306)

Kun jij als sparringpartner cijfers vertalen naar heldere rapportages en adviezen. Beschik jij over analytisch vermogen, organisatiesensitiviteit, integriteit en uitstekende communicatieve vaardigheden. Lees dan verder!

's Heeren Loo zoekt per direct in Monster:
Regio Controller
32 - 36 uur per week

Je werkt binnen de afdeling Finance & Control (45 fte) en legt verantwoording af aan de manager Planning & Control. We denken en kijken met elkaar mee en zijn gericht op kennisdeling.

Wat ga je zoal doen?

 • Je bent verantwoordelijk voor adequate bewaking van de planning- en controlcyclus en signaleert, analyseert en rapporteert tijdig hierover aan de regiodirecteur.
 • Je bent een teamplayer zowel binnen de regio als binnen de afdeling Planning & Control.
 • Je bent betrokken bij de regioplannen en ondersteunt het management bij het vertalen van deze plannen in begrotingen.
 • Je beoordeelt businesscases en ziet kansen voor innovatie.
 • Het interessante voor jou is de interactie tussen zorg en financiën. Je hebt enerzijds contacten met collega's uit je eigen werkveld, en anderzijds spreek je veel managers uit de zorg. Kortom, jij bent de verbinding in deze twee werkvelden waar elke dag anders is.


Wie zijn wij?
Als Regio Controller ben je verantwoordelijk voor je eigen regio; je werkt zelfstandig. Je standplaats is Monster. Met je collega's kun je sparren. Er heerst een prettige, open en informele sfeer. We denken en kijken met elkaar mee en zijn gericht op kennisdeling. Daarnaast zijn we heel proactief: we signaleren veel en gaan daarmee ook zelf actief aan de slag.

's Heeren Loo werkt vanuit de visie dat elk mens uniek is en zich wil ontwikkelen om nieuwe ervaringen op te doen. 's Heeren Loo ondersteunt hierbij vanuit een cliëntvolgende houding. We zijn betrokken bij ons werk, de cliënten en hun sociale omgeving. Wij vinden het van belang dat cliënten deel uit maken van een inspirerende omgeving, die recht doet aan hun diversiteit aan zorgvragen en behoefte aan ontmoeting. Kortom, gewone vragen zijn ook bijzondere vragen!

Wat vragen wij?
Je beschikt over een afgeronde controllersopleiding (hbo+) en/ of (bedrijfs)economische opleiding, daarnaast beschik je over:

 • meerdere jaren relevante ervaring als controller;
 • kennis en ervaring in verandertrajecten;
 • kennis en inzicht in processen;
 • ervaring met projectmanagement en het opstellen van projectplannen;
 • een goed gevoel voor (interne) verhoudingen en strategisch inzicht;
 • goede communicatieve en tactische vaardigheden die je inzet op verschillende niveaus binnen de organisatie;
 • analytisch denkvermogen;
 • een hands-onmentaliteit.


Wat bieden wij?
We bieden een overeenkomst voor de duur van 1 jaar waarna bij wederzijdse tevredenheid een verlenging tot de mogelijkheden behoort. Het salaris is op basis van functiewaarderingsgroep (FWG) 60, maximaal € 4.329,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (= 36 uur per week) en wordt gebaseerd op je ervaring en opleiding. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Gehandicaptenzorg. 's Heeren Loo Zorggroep beloont niet alleen in salaris. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien in je eigen ontwikkeling. Daarom investeren we in relevante scholing en opleidingsmogelijkheden. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd.

Opmerkingen
Een assessment is onderdeel van de wervingsprocedure. Het eerste gesprek zal plaats vinden op 11 april 2017.

Enthousiast?
Solliciteer dan uiterlijk 3 april 2017 via het online sollicitatieformulier.

Wil je meer informatie?
Neem dan gerust contact op met Mariska Grift of Tanja Tammer (Secretariaat Financiën & Control), op telefoonnummer 088-0371101. Of kijk op www.sheerenloo.nl.

Deze vacature doorsturen?
Ken je iemand die zou passen op deze vacature, stuur hem dan direct door via Tip-a-Friend

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijk gebleken geschiktheid genieten interne kandidaten voorrang. Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Contactgegevens

Mariska Grift

Solliciteer op deze vacature


 

's Heeren Loo

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.