Controller Shared Service Center

Werkgever
's Heeren Loo
Plaats
Amersfoort
Regio
Gelderland, Noord-Holland, Utrecht
Niche
Financieel
Branche
Gezondheidszorg/Welzijn
Salarisindicatie
€ 3.000 - € 5.000
Dienstverband
Tijdelijk
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
1-3 jaar, 3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

Controller Shared Service Center, tijdelijke functie, in de zorg bij een boeiende en veranderende organisatie. (V17.0292)

Kun jij als kritische en proactieve sparringpartner cijfers vertalen naar heldere rapportages en adviezen? Beschik jij over een analytisch vermogen, organisatiesensitiviteit, integriteit en uitstekende communicatieve vaardigheden. Lees dan verder!

's Heeren Loo zoekt in Amersfoort:
Controller Shared Service Center
36 uur

Wat ga je zoal doen?

 • Je draagt zorg voor adequate bewaking van de planning- en controlcyclus en signaleert, analyseert en rapporteert tijdig hierover aan het management.
 • Je bent een teamplayer zowel binnen het SSC als binnen de afdeling Planning & Control.
 • Je bent betrokken bij afdelingsplannen en ondersteunt het management bij het vertalen van deze plannen in begrotingen.


Als controller SSC werk je in teamverband voor het SSC. Het SSC ondersteunt het primaire proces in de zorg. De afdeling SSC bestaat uit de volgende afdelingen: Facilitair, ICT, Financiële Administratie, Functioneel Beheer, Personeels Services, Zorgdomotica en Electronisch Cliënten Dossier (ECD). Je werkt binnen de afdeling Finance & Control (45 fte) en wordt hiërarchisch aangestuurd door de manager Planning & Control en functioneel door de businesscontroller.

Het interessante aan deze functie is de interactie tussen de business van het SSC en financiën. Je hebt enerzijds contacten met collega's uit je eigen werkveld en anderzijds spreek je veel managers van het SSC. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de directeur SSC en het management. Inhoudelijk is het een uitdagende functie; de uiteenlopende vraagstukken zorgen ervoor dat het werk elke dag anders is en je veel eigen initiatief neemt. Hieronder een opsomming van waar je dagelijkse werkzaamheden zoal uit zullen bestaan.

 • Gesprekken voeren met de directie en MT SSC.
 • Maand- en kwartaalrapportages opstellen en analyseren voor het SSC.
 • Samenwerken met andere regiocontrollers (leren van elkaar).
 • Ondersteunen en adviseren bij nieuwe kostprijzen.
 • Managers ondersteunen bij financieel inzicht.
 • Begroting opstellen met input van de regio.
 • Ondersteunen bij algemene financiële projecten op concernniveau (flexibiliteit).

Naast de ondersteuning van het SSC zul je ook gevraagd worden om een deel van jouw tijd werkzaamheden voor centrale ondersteuning uit te voeren. Dit vraagt van jou een flexibele instelling.

Wie zijn wij?
Je werkt op een centrale locatie in Amersfoort, op 5 minuten vanaf het Centraal Station. Je komt te werken in een kantoor, waarbij de werkplekken open, modern en licht zijn. In het hoofdkantoor in Amersfoort zitten het Concernbureau en het Shared Service Center (SSC). Zowel de managers als medewerkers zijn heel toegankelijk; de deur staat open en je bent welkom met ideeën of suggesties. Of je praat elkaar bij in de espressobar of gezellig ingerichte ontmoetingsruimtes.

's Heeren Loo werkt vanuit de visie dat elk mens uniek is en zich wil ontwikkelen om nieuwe ervaringen op te doen. 's Heeren Loo ondersteunt hierbij vanuit een cliëntvolgende houding. We zijn betrokken bij ons werk, de cliënten en hun sociale omgeving. Wij vinden het van belang dat cliënten deel uit maken van een inspirerende omgeving, die recht doet aan hun diversiteit aan zorgvragen en behoefte aan ontmoeting. Kortom, gewone vragen zijn ook bijzondere vragen!

Wat vragen wij?
Je beschikt over een afgeronde hbo Bedrijfseconomische opleiding, daarnaast beschik je over:

 • meerdere jaren relevante ervaring als controller en goede AO/IC kennis;
 • een goed gevoel voor (interne) verhoudingen en strategisch inzicht;
 • goede communicatieve en tactische vaardigheden die je kan inzetten op verschillende niveaus binnen de organisatie;
 • analytisch denkvermogen;
 • een hands-on-mentaliteit.

Tot slot ben je gewend klantgericht te werken en weet je op een proactieve en creatieve wijze kansen te benutten.

Wat bieden wij?
Salaris is conform cao Gehandicaptenzorg in functieschaal (FWG) 60, maximaal € 4.329,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week) en wordt gebaseerd op jouw ervaring en opleiding. De uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden zijn op basis van een meerkeuzesysteem. 's Heeren Loo Zorggroep beloont niet alleen in salaris. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien in je eigen ontwikkeling. Daarom investeren we in relevante scholing en opleidingsmogelijkheden. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd voor 1 jaar in verband met de tijdelijkheid van deze functie.

Opmerkingen
Een assesment is onderdeel van de wervingsprocedure. Het eerste gesprek zal plaatsvinden op vrijdag 31 maart.

Enthousiast?
Solliciteer dan uiterlijk 26 maart 2017 via het online sollicitatieformulier.

Wil je meer informatie?
Neem dan gerust contact op met Mariska Grift of Tanja Tammer, Secretariaat Financiën & Control, via telefoonnummer 088-0371101. Of kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.sheerenloo.nl.

Deze vacature doorsturen?
Ken je iemand die zou passen op deze vacature, stuur hem dan direct door via Tip-a-Friend.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijk gebleken geschiktheid genieten interne kandidaten voorrang. Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contactgegevens

Mariska Grift of Tanja Tammer

Solliciteer op deze vacature


 

's Heeren Loo

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.